Skorve Entreprenør bygger Kongsgårdmoen skole i Konsberg. Arkitekt er Enerhaugen Arkitektkontor. Illustrasjon: Arkitekt er Enerhaugen Arkitektkontor.

Skorve bygger skole på Kongsberg

Skorve Entreprenør skal bygge Kongsgårdmoen Skole for Kongsberg Kommunale Eiendom (KKE).

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise med en kontraktsum på cirka 110 millioner kroner eks mva. Arkitekt er Enerhaugen Arkitektkontor.

Passivhusstandard

Skolen har et BRA på cirka 4900 kvadratmeter fordelt på to etasjer og bygget blir oppført etter krav til passivhusstandard.

Prosjektet omfatter blant annet 2500 kvadratmeter sedumtak og omfattende utomhus tiltak med skate ramper, etc., skriver selskapet i en melding.

Inkluderer riveoppdrag

Planlagt oppstart er i mai. Oppdraget omfatter også riving av nåværende skole etter skole slutt våren 2015 og komplett anlegg skal være ferdig til september 2015.

Første kontreakt i Kongsgberg

­– Dette er det første oppdraget vårt i Kongsberg og vi ser frem til et godt samarbeid med KKE og administrasjon på skolen. Vi har bygget flere skoler og idrettshaller i nær tilknytning til skoler i drift. Vi har derfor god erfaring med de utfordringene dette medfører, sier daglig leder Per Ivar Magnushommen i Skorve Entreprenør.

Foretrekker offentlige byggherrer

– Dette prosjektet passer godt inn i vår strategi om å ha en stor andel av prosjektporteføljen for offentlige byggherrer. Nylig avsluttet vi med meget godt resultat Notodden Bok og Blueshus for Notodden kommune, sier Magnushommen.