Bulder har ansatt tameshiwari-mester Narve Læret som ny selger i områdene Vestfold, Telemark, Agder og Sør Rogaland.

Bulder ansetter verdensmester

Bulder Maskin har utvidet salgsorganisasjonen med to nye selgere.

Bulder Maskin har som mål å etablere selgere på alle servicepunktene rundt i landet, og i den sammenheng har de utvidet salgsorganisasjonen med to nye selgere.

Verdensmester

Narve Læret har base hos Bulder Verksted i Skien. Han skal selge maskiner og utstyr i områdene Vestfold, Telemark, Agder og Sør Rogaland.

48-åringen har flere interesser enn motor. Læret har nemlig VM gull i tameshiwari (knusing) og 14 Guinness verdens rekorder. Han har holdt show i inn- og utland de siste 10-15 årene.

Læret har jobbet med salg og ledelse i over 20 år innenfor industrien. Han er en «doer» og liker ikke å sitte stille enten om det er på jobb eller privat, skriver selskapet i en melding.

Frode Bondevik skal jobbe som Bulder-selger i Indre Sogn.

Ny selger i Indre Sogn

Frode Bondevik jobber med salg av maskiner og utstyr til kunder i Indre Sogn. Han er i tillegg verksmester hos Bulder Maskin Leikanger.

Bondevik er 43 år og bor i Sogndal. I 1990 startet han som lærling ved "Vegsentralen" på Leikanger, og har jobbet der gjennom Mesta Verksted og nå Bulder Verksted Leikanger. De siste 6 årene har han vært verksmester.