Seniorrådgiver Yrkesbygg

FirmaEnova
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist04.04.2014

Enova skal styrke arbeidet med en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon samt utvikling av energi- og klimateknologi gjennom økonomisk støtte og rådgivning. Vi samarbeider tett med markedsaktører i privat næringsliv og offentlig virksomhet for å redusere bruken av energi og øke produksjonen fra fornybare energikilder. Vi støtter også energi- og klimatiltak i husholdningene. Enova er et statsforetak som eies av Olje- og energidepartementet, har 60 medarbeidere og holder til i Trondheim.

Seniorrådgiver Yrkesbygg

Proaktiv relasjonsbygging – Markedsarbeid – Saksbehandling

Har du lyst til å være med å gjøre norske yrkesbygg mer energismarte?

Vi søker deg med solid erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen til å ta kundeansvar for definerte private og offentlige aktører. Gjennom proaktivt markedsarbeid og dialog vil du med engasjement og solid fag- og bransjekunnskap generere energiresultater. Du er forretnings- og markedsorientert, og vil bidra aktivt til å legge premisser for markedsendring og påvirke fremtidens energiløsninger.

Du har gode mellommenneskelige ferdigheter og evne til å samhandle på alle nivå i organisasjonen. Samtidig arbeider du selvstendig og tar ansvar for resultatoppnåelse for egen kundeportefølje. Du trives både med å arbeide ut i markedet, og ha ansvar for effektiv saksbehandling i henhold til etablerte støtteprogram fra kontakt til signert kontrakt.

Stillingen rapporterer til markedssjef yrkesbygg og inngår i avdeling Marked. Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet preget av stort engasjement og utviklingsvilje. Reiseaktivitet må påregnes.

Arbeidsoppgaver

  • Proaktiv relasjonsbygging og målrettet markedsarbeid overfor kommersielle og offentlige aktører innen yrkesbygg i Norge
  • Ansvar for resultatoppnåelse for egen kundeportefølje
  • Identifisere og følge opp prosjekt fra innsalg til saksbehandling frem til signert kontrakt
  • Initiere og gjennomføre kundemøter, delta på kundesamlinger og eksterne arrangement, holde foredrag
  • Vurdere søknader til Enova ihht vårt forvaltningsoppdrag og statsstøtteregelverket
  • Tett samarbeid med andre enheter i Enova

Kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdanning, minimum Bachelor
  • Solid erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen med god forståelse for beslutningsprosesser på ulike nivå innenfor eiendomsutvikling og -forvaltning
  • Gjerne erfaring fra markeds- og salgsarbeid
  • Forståelse for offentlige virkemiddel og interesse for forvalting er en fordel
  • God energifaglig og økonomisk forståelse
  • Relasjonsbygger med gode kommunikative egenskaper
  • Strukturert, analytisk og handlekraftig

Arbeidsoppgavene vil være faglig utfordrende, og vil gi god innsikt og kompetanse om en fremtidsrettet bransje. Miljøet i Enova er preget av høye krav og dyktige medarbeidere.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi komme i kontakt med kvalifiserte søkere, uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Arbeidssted er Enovas kontor i Trondheim.

Søknadsfrist: 04.04. 2014

Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med Markedssjef yrkesbygg i Enova, Christian Hemmingsen, tlf. 908 26 989  eller vår rådgiver Kirsti Kalseth Sjøhaug i Headvisor, tlf. 977 31 680

Vis flere stillinger: