Programansvarlig Bolig

FirmaEnova
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist04.04.2014

Enova skal styrke arbeidet med en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon samt utvikling av energi- og klimateknologi gjennom økonomisk støtte og rådgivning. Vi samarbeider tett med markedsaktører i privat næringsliv og offentlig virksomhet for å redusere bruken av energi og øke produksjonen fra fornybare energikilder. Vi støtter også energi- og klimatiltak i husholdningene. Enova er et statsforetak som eies av Olje- og energidepartementet, har 60 medarbeidere og holder til i Trondheim.

Programansvarlig Bolig

Markedsutvikling – Analyse – Prosjektoppfølging

Har du lyst til å jobbe med markedsutvikling knyttet til energibruk i norske boliger?

Vi søker etter en engasjert og proaktiv programansvarlig for vårt boligområde. Du vil få ansvar for videreutvikling av støttetilbud og andre markedstiltak som fremmer energieffektivisering og fornybar energi i norske boliger. Til grunn for arbeidet ligger Enova sitt forvaltningsoppdrag og statsstøtteregelverket. Enova støtter over 7.000 energiprosjekter i boliger hvert år, og denne porteføljen er en verdifull kilde til ny kunnskap. Ansvarsområdet omfatter også oppfølging og analyse av eksisterende portefølje, samt å være tett på den generelle markedsutviklingen. Du vil ha løpende kontakt med andre myndighetsorganer, bransjeforeninger og markedsaktører.

Programansvaret forutsetter tett samarbeid med andre enheter i Enova, og evne til å koordinere og gjennomføre utviklingsarbeid på tvers i organisasjonen.

Stillingen rapporterer til programsjef bygg og varme i avdeling Programutvikling og -drift. Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet preget av stort engasjement og utviklingsvilje.

Arbeidsoppgaver

  • Videreutvikling av etablerte støtteprogram og virkemidler som fremmer energieffektivisering og fornybar energi i norske boliger
  • Ansvarlig for oppfølging av eksisterende portefølje av støttede prosjekter
  • Initiere og utvikle nye boligprogram og virkemidler
  • Søke ny kunnskap gjennom analyser av kunnskap fra dagens prosjektportefølje
  • Være tett på markedsutviklingen generelt
  • Koordinere og samarbeide på tvers av enheter i Enova
  • Kontakt med andre myndighetsorgan, bransjeforeninger og markedsaktører

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør- og/eller økonomidanning på bachelor- eller masternivå
  • God innsikt i eiendoms- og/eller byggebransjen
  • Energifaglig interesse og god markedsforståelse
  • Erfaring med prosjektledelse
  • Forretnings- og handlingsorientert
  • Du har en inkluderende arbeidsmetodikk preget av engasjement, systematikk og gjennomføringskraft

Arbeidsoppgavene vil være faglig utfordrende, og vil gi god innsikt og kompetanse om en fremtidsrettet bransje. Miljøet i Enova er preget av høye krav og dyktige medarbeidere.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi komme i kontakt med kvalifiserte søkere, uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Arbeidssted er Enovas kontor i Trondheim.

Søknadsfrist: 04.04. 2014

Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med Programsjef bygg og varme i Enova, Helle Grønli, tlf. 474 14 407  eller vår rådgiver Kirsti Kalseth Sjøhaug i Headvisor, tlf. 977 31 680

Vis flere stillinger: