Daglig leder

Ringsaker Takelementer AS leverer tak- og veggelementer til entreprenørmarkedet. I 2013 prosjekterte, produserte og monterte selskapet elementer for 70,9 millioner. Virksomheten har 33 dyktige ansatte, har god lønnsomhet, og hadde 47% omsetningsvekst i 2013. Vi utvikler konkurransedyktige løsninger sammen med kundene, og leverer høy kvalitet til avtalt tid. Tilgangen på prosjekter er økende. Selskapet er lokalisert i Brumunddal. Les mer på www.takelementer.no

FirmaMercuri Urval for Ringsaker Takelementer
FylkeHedmark
StedBrumunddal
Søknadsfrist21.04.2014

Spennende lederrolle i Innlandet

Vi søker en klok og kommersiell leder til å ta selskapets vekst videre. Basert på strategiske veivalg ønsker vi å effektivisere drift og innkjøp for å forsterke merkevaren ytterligere. Selskapet drives etter etablerte LEAN-prinsipper med forbedring og forenkling i alle ledd. Daglig leder rapporterer til Styret.

Vi søker kandidater som har høyere relevant utdannelse og ledererfaring. Kunnskap om entreprenørbransjen og erfaring fra byggrelatert virksomhet er ønskelig. Vi vektlegger evnen til samarbeid og relasjonsbygging. Du må være kunde og markedsorientert, og ha en tydelig og kommuniserende lederstil som motiverer og engasjerer. I tillegg vil stillingen kreve god strategisk forståelse, handlekraft og resultatfokus.

Selskapet tilbyr en unik mulighet til å lede en allerede lønnsom virksomhet inn i en ny og spennende fase. Daglig leder vil kunne få tilbud om medeierskap i bedriften.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Mercuri Urval ved Steffen Dyre Hansen, telefon 97559066, eller Hans Kr. Henriksen, telefon 97559062. Meld din interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad så snart som mulig, og senest 21. april. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stillingen her