ÅRETS BYGGMANN 2013: Terje og Andreas Seim i Seim Bygg AS (Foto: James Attwood, Byggmann)ÅRETS LEVERANDØR 2013: Daglig leder Jan Runar Holsvik i Bygg 1 Produkter AS, flankert av sine selgere Thomas Istad (venstre) og Kjetil Brune Gjertsen med prisen for Årets leverandør 2013. (Foto: James Attwood, Byggmann)

Seim Bygg AS ble Årets Byggmann 2013

20. til 22. mars gikk Byggmann Gruppen sin årlige medlemssamling på Rica Parken Hotel i Ålesund av stabelen, og oppslutningen var nesten på rekordnivået fra 2013.

På samlingen ble ”Årets Byggmann 2013” kåret, og det ble Seim Bygg AS fra Lindås kommune i Hordaland.

I begrunnelsen for kåringen sa driftssjef i Byggmann, Torbjørn Grønningsæter at prisen ”Årets Byggmann” i år går til et medlem som i en årrekke har vært en stabil leverandør av Byggmannhus, og som bevisst og målrettet har jobbet seg opp til å bli en seriøs aktør i sitt område, både gjennom solid entreprenørskap og gode resultater.

- De har høy kompetanse både faglig og forretningsmessig, og har bidratt positivt til kjedens utvikling. Bedriftens lojalitet til kjeden er meget høy, og de har alltid deltatt aktivt på kjedens samlinger og arrangementer, og kommer jevnlig med konstruktive innspill til kjedeadministrasjonen. Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha i kjeden, uttalte han.

Samhold og motivasjon er viktige faktorer på Byggmann sine samlinger, der også mange av kjedens leverandører deltar. I underkant av 200 representanter fra hele landet var samlet til festmiddag som avrunding på årsmøtet lørdag kveld. Samlingen hadde da vart i tre dager med medlemsmøte, faglig innhold, leverandørmesse og høy stemning, selv om været ikke var det beste i Ålesund.

- Det er viktig med faglig påfyll og medlemsdialog, men vi skal også ha det litt moro når vi samles slik”, sier Grønningsæter, og viser til Freddy Kjensmo som sto for antimotivasjonsforedrag på medlemssamlingen, og underholdningen fredag kveld. Samlingen ble avsluttet med festmiddag og prisutdelinger på lørdag, der konferansier Gustav Nilsen virkelig fikk trimmet lattermusklene på en feststemt forsamling.

Årets Leverandør 2013

Også kåring av årets leverandør gikk av stabelen, og kåres av kjede og medlemmer etter bestemte kriterier

”Årets leverandør 2013” ble i år Bygg 1 Produkter AS, og daglig leder Jan Runar Holsvik tok imot prisen til stor applaus fra publikum. Bygg 1 Produkter AS har i over ti år vært leverandør til Byggmann, og samarbeidet har bare blitt bedre og bedre. I begrunnelsen het det bl.a at de gjennom møysommelig arbeid og høy servicegrad har opparbeidet seg en sterk posisjon hos medlemmene.

- Leverandøren har alltid stilt opp på aktiviteter som vi i Byggmann har hatt, og er en av de leverandørene som hvert år besøker så godt som alle medlemmene i Byggmann. Årets vinner har vært leverandør til kjeden nesten like lenge som de har eksistert, og det har vært spennende å følge deres vekst i løpet denne tiden. De virker i dag akkurat like sultne på å yte service til medlemmene, og er en leverandør vi synes det er kjekt å samarbeide med.

Beste Utstiller på leverandørmessen

”Beste Utstiller” kåres av medlemmene selv, og mange leverandører var samlet og konkurransen ble jevn. Fåvang Sag og Høvleri AS stakk til slutt av med seieren. Andre plass gikk til Nortett, mens Glava, Flexit og TESS kom på delt tredje plass.

Viktig for våre medlemmer

Byggmanns årsmøter har gjennom mange år vært en viktig møteplass for våre medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere, og har gitt dem inspirasjon og motivasjon i sitt daglige arbeid.

- Vi legger mye tid og ressurser i våre årlige samlinger, fordi vi tror at erfaringsutveksling og bidrag fra våre medlemmer på slike samlinger gir eierskap og grunnlag for videre utvikling både for kjede og medlemmer, sier  Grønningsæter.

Kjeden teller i dag rundt 100 medlemsbedrifter, og er i stadig vekst.

- Vi opplever stor interesse for å bli medlem i Byggmann, og tror bakgrunnen er at vi blir oppfattet som en seriøs og attraktiv samarbeidspartner med et av de mest komplette medlemstilbudene blant boligkjedene i landet, og at vi kan vise til stabil vekst over mange år, avslutter Torbjørn Grønningsæter.