Vi søker sivilingeniør/ingeniør - VVS Energi Miljø - Bergen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist05.05.2014

Divisjon Vest i Sweco omfatter kontorene i Bergen, Voss, Stavanger, Førde og Svalbard, og har flerfaglig kompetanse som innbefatter alle tekniske fag. Ved kontoret i Bergen er vi ca. 200 medarbeidere. I prosjektene er samarbeid på tvers mellom fagavdelingene et meget viktig punkt for å oppnå optimale løsninger for våre kunder.

Arbeidsområder

Vil du jobbe i det største fagmiljøet innen VVS Energi Miljø på Vestlandet?

Vi er 35 sivilingeniører og ingeniører som nå ønsker nye kollegaer.

Vi søker i første rekke etter entreprenør, ingeniør eller sivilingeniør med erfaring innen VVS – Energi - Miljø.

Typiske arbeidsoppgaver:

  • Prosjektering og beskrivelse av VVS Energi Miljø
  • Energirådgivning og energianalyser
  • Oppfølging av leveranser
  • Oppfølging ved idriftsettelse av anlegg
  • Prosjektledelse og kundeoppfølging

Liker du å jobbe i hektiske prosjekter med komplekse faglige oppgaver er denne stillingen for deg. Enten du har erfaring fra entreprenør – leverandør - eiendom eller rådgiver, eller du er nyutdannet er du den vi søker.

Personlige egenskaper

Som sivilingeniør/ingeniør på avdeling VVS- Energi og Miljø må du være samarbeidsvillig, åpen for nye muligheter og ansvarsbevisst. Du må være entusiastisk og positiv med god påvirkningskraft og samtidig klare å skape ro og stabilitet rundt det daglige arbeidet.

  • Du må like å jobbe sammen med andre på prosjekter
  • Være en "brobygger" mellom avdelingene i divisjon Vest og mot øvrige divisjoner og se helheten med hensyn til intern fleksibilitet hos avdelingens ansatte.
  • Personen vi søker må like å arbeide med markedsutvikling / markedsbearbeiding og ha evne til å skape langsiktige relasjoner til våre kunder.

Din bakgrunn

Vi søker en ny kollega som er sivilingeniør eller ingeniør innen VVS – Energi - Miljø. Erfaring og spesiell kompetanse kan kompensere for krav om utdannelse. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner, er selvstendig, ryddig og resultatorientert. Er du utadvent, med godt humør og en serviceinnstilt holdning vil du trives godt hos oss.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Søk stillingen her

Kontaktpersoner:

Mikael Tolo Ness

Gruppeleder

952 27 355

mikael.ness@sweco.no

Vis flere stillinger: