Rørlegger søkes for langtidsprosjekt

Rett Bemanning er en av Nordens største bemanningsbyråkjeder. Rett Bemannings kjernevirksomhet er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Selskapet er et landsdekkende nettverk av selvstendige bemanningsbyråer, drevet av engasjerte lokalt eide kontorer og partnere. Rett Bemanning ble etablert i 2003, og har i dag 25 avdelingskontorer i Norge, i tillegg til 10 avdelingskontorer i Sverige under navnet StaffUp Sverige. Rett Bemanning og StaffUp Sverige er sammen et av de raskest voksende bemanningsbyråene i Norden. Rett Bemanning er i sterk vekst og hadde en omsetning i 2012 på NOK 210 mill.

FirmaRett Bemanning
FylkeMøre og Romsdal
StedUlstein
Søknadsfristsnarest

For kunde søker vi etter erfarne rørlegger. Kunden er en solid og seriøs bedrift på Sunnmøre. Dette er en langtidskontrakt. Rotasjonsordning er dessverre ikkje mulig, men kunden er fleksibel med hensyn til avspasering og lengre ferie. Søkere må ha erfaring fra rørleggerarbeid i Norge.

Ansvar/ arbeidsoppgaver:

Montering av sprinkleranlegg

Generelt rørleggerarbeid innan bolighus og industri

Kompetanse/ kvalifikasjoner:

Fagbrev som rørlegger

Snakke bra norsk,evt. godt engelsk eller tysk.

4 - 5 års erfaring

Førerkort Kl.B

Personlige egenskaper:

Ryddig og pliktoppfyllande

Sjølvstendig

Stå på mentalitet

Hyggeleg og omgjengelig

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelsar

Langtidskontrakt

Hyggeleg arbeidsmiljø

Høyrast dette spennande og attraktivt ut? Nøl ikkje med å sende ein søknad med CV til HR / Bemanningsrådgjevar Bodil Jåtun Molvik i Rett Bemanning, bjm@rettbemanning.no

Spørsmål om stillinga kan rettast til Bodil Jåtun Molvik i Rett Bemanning, tlf: 95878082. Alle søknader blir behandla konfidensielt.

Søk gjerne i dag! Vi behandler søknader omgående.

Vis flere stillinger: