Driftssjef/daglig leder

FirmaJobZone for Kim Steinsholt
FylkeTelemark
StedSteinsholt
Søknadsfrist14.04.2014

Er du den rette til å videreutvikle vår bedrift?

Tenk deg følgende scenario: Du ser for deg en bedrift som gjennom mange år har levert solide økonomiske resultater. Maskinene er kjøpt og betalt og gjelden er beskjeden. Det finnes ingen salgsavdeling da bedriften er så heldige å ha kunder "som står i kø". Dette skyldes likevel ikke flaks, men skjer som et resultat av bedriftens fokus på kundeservice og kvalitet. De ansatte viser en fantastisk stå-på-vilje og bidrar sterkt til både resultater og omdømme. Bedriftens største utfordring handler om å skaffe seg tilstrekkelig administrativ kapasitet. Kapasitet til å administrere, koordinere, bygge gode rutiner og systemer for oppfølging av økonomi, drift og HMS, regne på anbud, delta på befaringer etc.

Er dette et scenario du kan tenke deg å bli en del av? I så fall ønsker vi meget snarlig kontakt med deg.

Din erfaringsbakgrunn er ikke avgjørende. Men det er avgjort ingen ulempe om du har en entreprenør-/anleggsfaglig bakgrunn. Kanskje har du vært/er du prosjekt- eller anleggsleder som ønsker deg en annen hverdag med en god blanding av kontoradministrative oppgaver og tilstedeværelse "ute hos gutta" - og hos kundene. Og apropos dette med "gutta"; stillingen kan gjerne besettes av en kvinne!

Trenger du flere grunner for å ta kontakt med oss? Her kommer noen til:

  • For deg personlig kan det være gode framtidsutsikter i firmaet
  • Store muligheter til å sette dine egne avtrykk - samtidig som du skal sparre med en engasjert og krevende eier/daglig leder
  • Gjensidig fleksibilitet

Er du den rette, blir du og vår kunde helt sikkert enige om lønn og betingelser.

Fordel om du bor langs aksen Grenland - Oslo. Mange av oppdragene skjer innenfor stor-Oslo området.

Ønsker du ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Jobzone Larvik ved Bjørn Sandmæl (934 15 567) eller Geir A Eide (913 86 290).

Søk via denne siden


Vis flere stillinger: