Kontrollingeniører - tunnel- og bruprosjekt i Sør Varanger

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFinnmark
StedKirkenes
Søknadsfrist13.04.2014

Vegavdeling Finnmark skal bygge og oppgradere E105 i Sør-Varanger kommune. Det skal bygges ny tunnel, bru, veg og gang- og sykkelveg.Vi øker nå bemanningen for gjennomføring av prosjektene i Sør Varanger og søker 2 kontrollingeniører for bruarbeid, og 2 kontrollingeniører for tunnelarbeid.

Som kontrollingeniør vil du være underlagt byggeleder og inngå i et kontrollteam.

Arbeidssted vil være i Sør Varanger kommune, primært E105 Hesseng-Storskog. Det er og vil bli opprettet prosjektkontor på utbyggingsstedet. Under prosjektet E105 vil det være skiftordning både for tunnel og bru arbeider. Etter prosjektets ferdigstillelse kan det være aktuelt å flytte stillingen internt fra Kirkenes til andre prosjekter i Finnmark.

Hovedoppgavene vil være oppfølging av kontrakten, og innebærer blant annet generell kontroll av entreprenørenes arbeid, mengdekontroll og målebrev. Rapportering av kontroller er en viktig del av jobben. Det kan være mulig å endre arbeidsområde i løpet av prosjektets gang.

Informasjon om prosjektet finnes på: http://www.vegvesen.no/Europaveg/e105

Vi tilbyr:

  • Lønn etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk
  • Gode muligheter for faglig utvikling og et allsidig velferdstilbud
  • Jobb i et faglig og godt arbeidsmiljø i et svært spennende og viktig prosjekt
  • Gunstig pensjonsordning i Statens Pensjonskasse
  • Ved tjenestereiser utbetales godtgjørelse etter statens regulativ

For stillingen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Kvalifikasjonskrav:

Minimum 3-årig ingeniørhøgskole eller annen relevant utdanning. Det er ønskelig med kompetanse primært på tunnel- og vegbygging. Gode kunnskaper innenfor geologi/bergteknikk, goeteknikk, landmåling og feltlab vil være en fordel som tunnel kontrollør. For oppfølging av bruarbeider er det fordel at du innehar kunnskaper innenfor stål- og betong teknologi, og noe feltlab.

For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, kan kravet til utdanning fravikes. Førerkort Klasse B

Det vil bli lagt vekt på egenskaper som:

  • Relevant erfaring og gode resultater fra relevante prosjekter (bru og tunnel)
  • Utadvendt, løsnings- og handlingsorientert
  • Selvstendighet
  • Fleksibilitet
  • Svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Positivt bidrag til et godt arbeidsmiljø

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos prosjektleder Ole Benny Bakken, tlf. 47450767

E-post: ole.bakken@vegvesen.no

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres spesielt til å søke stillingen.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad med CV elektronisk via link på denne side . Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: