Prosjektleder

MøllerGruppen Eiendom AS er et heleid datterselskap av MøllerGruppen AS som eier, utvikler og forvalter en eiendomsmasse i kontinuerlig utvikling. 80 prosent av eiendomsporteføljen til MøllerGruppen Eiendom på 330.000 kvm er knyttet til bilimport og forhandlervirksomhet i Norge, Sverige og Baltikum. De fleste bygningene leies av selskaper i MøllerGruppen, primært bilforhandleranlegg. Selskapet øker sitt eiendomsengasjement betydelig utenfor bilvirksomheten, og satser på langsiktig eiendomsforvaltning med hovedvekt på logistikk, handels- og kontoreiendommer.

FirmaMøllergruppen Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For å styrke eiendomssatsingen, søker vi en ambisiøs og handlekraftig prosjektleder.

Som prosjektleder vil du få ansvaret for å følge bilanleggsprosjekter og andre utviklingsprosjekter hos MøllerGruppen Eiendom, både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Du får ansvaret for hele verdikjeden, fra tidlig fase til gjennomføring, og det vil være stor variasjon i stillingen.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og erfaring fra prosjektledelse hos entreprenør, eiendomsselskap eller rådgivningsselskap. Du har god kjennskap til byggeprosesser, kontraktsforhandlinger, kvalitetssikring og økonomistyring. Vi vil vektlegge god markeds- og forretningsforståelse, samt en strukturert, fleksibel og initiativrik arbeidsform.

Ønsker du flere opplysninger om stillingen, kan du kontakte prosjektdirektør Bjørn Glemmestad i MøllerGruppen, tlf. 950 21 821 eller Jan Kirkerud i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70.

Søknad med CV merket 85357 sendes delphi@delphi-consulting.no. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontaktpersoner:

Bjørn Glemmestad i MøllerGruppen, tlf. 950 21 821

Jan Kirkerud i Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70



Vis flere stillinger: