Senior sivilingeniør/ingeniør - Bruprosjektering

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 3,5 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen - Engineering Land
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.03.2014

Brugruppen til Engineering Land Trondheim er en sentral del av det unike fagmiljøet i REINERTSEN AS og søker nå etter en ny kompetent senior til sitt bruprosjekteringsmiljø. Vårt fagmiljø leverer i hele verdikjeden og våre medarbeidere kan følge prosjekter fra konseptløsning til prosjektering og bygging.

Brugruppen er en del av seksjon Infrastruktur i Trondheim som består av 40 kompetente medarbeidere som jobber i de tre faggruppene Bru, Plan/veg og VA. Seksjon Infrastruktur er en viktig del av Divisjon Engineering Arkitekt Land (DEAL) med 382 ansatte og kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stockholm, Luleå, Gøteborg og Malmø. Brugruppen i Trondheim består i dag av 14 medarbeidere, med erfaringsnivå fra nyutdannet til over 30 års erfaring. Gruppa samarbeider og utveksler kompetanse med grupper innen samferdsel og bru på alle våre lokasjoner. Totalt arbeider ca. 75 bruingeniører i REINERTSEN. Som en del av et prosjekt og dersom den enkelte ansatte selv ønsker det, kan det av og til bli aktuelt å arbeide på et av firmaets andre lokasjoner i Norge og Sverige.

Brugruppen prosjekterer en rekke ulike brutyper og samferdselskonstruksjoner. Gruppa leverer helhetlige konsulenttjenester og er et viktig ledd til REINERTSEN som leverandør av hele verdikjeden. Hovedaktiviteten er prosjektering for eksterne kunder. I tillegg utføres også bruprosjektering og oppfølging for REINERTSEN`s totalentrepriser. Prosjektene varierer ofte i størrelse. Store tverrfaglige vegprosjekter med mange bruvarianter og en rekke andre disipliner. Særfaglige prosjekter med eksempelvis jernbanebruer, gangbruer, kai og andre tyngre konstruksjoner. Gruppen utfører også mindre skisse- og forprosjekter med valg av optimalt brukonsept. Hovedaktiviteten er utarbeidelse av konkurranse- og arbeidsgrunnlag for entreprenørene.

Brugruppen søker nå etter en senior sivilingeniør/ingeniør som skal jobbe med prosjektering av brukonstruksjoner. Personen vi søker har interesse for analyse og dimensjonering av konstruksjoner som setter særpreg på samfunnet.

Arbeidsoppgaver for stillingen:

  • Etablere prosjekteringsforutsetninger.
  • Sette opp effektive beregningsmodeller.
  • Lastanalyse og dimensjonering.
  • Skrive beregningsrapporter for dokumentasjon.
  • Ivareta kvalitetssikring med leveranser.
  • Beskrivelse og mengdeberegning.
  • Tegningsproduksjon.

Senioren vi søker har bakgrunn som sivilingeniør/ingeniør med minst 5 års erfaring. Erfaring med bru-faget er ønskelig, men ikke et krav. Analysebakgrunn fra andre fag vil telle positivt og det er en forutsetning at du er motivert for egenutvikling, arbeid i gruppe og selvstendig arbeid. Personen vi søker kan arbeide strukturert og presentere et pent og ryddig sluttprodukt. Hos oss har du muligheten til å ta roller som disiplin- og prosjektleder. Det er krav at du behersker et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig. Selvstendighet, initiativ, åpenhet og selvinnsikt er personlige egenskaper som vektlegges. Den kvalifiserte søkeren er ikke bare faglig kompetent, men også en viktig bidragsyter til vårt gode arbeidsmiljø.

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • et av Norges sterkeste fagmiljøer på bruprosjektering
  • konkurransedyktige betingelser med svært god helse- og pensjonsordning
  • flexitid
  • et aktivt bedriftsidrettslag og gratis treningsstudio
  • sentral og god lokasjon på Leiv Eriksson Senter i Trondheim med kantineordning
  • et godt arbeidsmiljø med sommerfest, høsttur, julebord etc
  • karrierebyggende utviklingsmuligheter i hele verdikjeden innenfor bygg og anlegg

Søk stillingen her

Kontaktperson(er):

Magne Hovde

epost: magne.hovde@reinertsen.com