Illustrasjonsfoto

Rørkjøp feirer nettbutikk med gratis bad

Før helgen åpnet Rørkjøp egen nettbutikk. Åpningen feires med å gi bort et bad.

Det skriver Rørkjøp i en pressemelding onsdag.

Den nye nettbutikken ble høytidelig åpnet under kjedens årsmøte i Oslo. Nettbutikken skal, ifølge Rørkjøp, føre alle de viktigste merkevarene innenfor VVS-bransjen. Rørleggerkjeden gir i forbindelse med åpningen bort ett ferdig bad til en verdi av 250.000 kroner.

– De siste årene har vi sett at mange nye aktører selger VVS-produkter av svært varierende kvalitet. Hos oss kan forbrukerne være sikre på at de bare får varer godkjente for norske forhold, sier administrerende direktør Frank Olsen i Rørkjøp.

– Hos oss kan du, i tillegg til å bestille trygge produkter, også bestille varene montert av en av våre medlemsbedrifter. Som forbruker er du trygg på at vi tar ansvaret for hele leveransen, både produkt og montering, sier Olsen.

Rørkjøp har medlemsbedrifter over hele landet, og har, ifølge pressemeldingen, vokst til å bli den største rørleggerkjeden i Norge i løpet av de siste årene. Også i kundeservice skal det være rørleggere med lang fartstid som svarer forbrukere med spørsmål.

– Vi har bare offentlig godkjente rørleggerbedrifter hos oss. Hos oss møter kundene noen som kan produktene og vet hvordan de skal monteres og brukes. Våre priser skal være konkurransedyktige, samt best på kvalitet og trygghet. Hos oss får forbrukerne fagkunnskap, sier Frank Olsen.