Metier annonseres som konkurransens femte beste mellomstore bedrift å jobbe i. Foto: Metier

Metier på femteplass i Great Place to Work

Prosjektledelsebedriften Metier kom tirsdag 18. mars på femteplass i Great Place to Work, kåringen av Norges beste firmaer å jobbe i.

Det skriver Metier i en pressemelding tirsdag kveld.

Metier stilte i kategorien mellomstore bedrifter, som er den største kategorien med over 50 prosent av målingens 169 virksomheter.

– Vi er veldig stolte av dette resultatet, sier Halvard Kilde, administrerende direktør i Metier.

– Vi har lenge jobbet bevisst for å gjøre Metier til en attraktiv arbeidsplass, og dette synliggjør at vi lykkes. I vår bransje er det svært viktig å videreutvikle og beholde de beste, spesielt med tanke på den konkurransen man møter når det gjelder gode ingeniører, sivilingeniører og økonomer.

HR direktør og intern eier av Great Place to Work-målingene, Reidun Manger, uttaler at hun er overbevist om at aktiv kulturbygging har en del av æren.

– Verdiene humor og lagånd er levende i vår kultur. Dette, sammen med mange spennende oppdrag, bidrar til et sterkt fagmiljø med lav albuefaktor, hvor folk genuint ønsker å bidra til å gjøre hverandre gode, sier hun.

Jannik Krohn Falck, partner i Great Place to Work er, ifølge pressemeldingen, også imponert.

– Jeg opplever at Metier har jobbet med dette veldig strukturert, og at de gjennomfører det de sier de skal gjøre. Firmaet har scoret høyt hele tiden de har vært med i målingene, og bygd sten på sten. Små justeringer på ting som allerede er bra har gjort utslaget.