Erfaren prosjektleder søkes til stort og komplekst byggeprosjekt i Tromsø

OEC Consulting AS, samt det regionale datterselskapet OEC Sør AS, er en ledende leverandør av prosjektledelse innen markedsområdene Olje og gass, Bygg og eiendom, Industri og fornybar energi samt Virksomhetsutvikling. Vi har spesialisert oss på ledelse, planlegging og gjennomføring av store investeringsprosjekter, samt optimalisering av forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Vi leder investeringsprosjekter gjennom hele prosessen fra tidligfase til byggefase og ferdigstillelse.

FirmaOEC Consulting
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfristsnarest

Vi er i sterk vekst og har nå behov for en senior ressurs til å lede et av våre prestisjeprosjekter i Tromsø. Hos OEC Consulting får man bryne seg på en rekke krevende og betydningsfulle oppdrag i hele Norden og våre prosjektledere forvalter samlet verdier i størrelsesorden 20 milliarder kroner på vegne av våre offentlige og private oppdragsgivere. Vår jobb er å gjøre det kompliserte enklere for våre oppdragsgivere.

Senior prosjektleder, Tromsø

For vår bygg & eiendomsavdeling søker vi etter markedets beste prosjektleder til til å lede et stort og komplekst byggeprosjekt.

Kvalifikasjoner:

Stillingen krever relevant høyere utdanning og minimum 10 års bransjeerfaring. Vi stiller høye faglige og sosiale krav til våre medarbeidere. Du kommuniserer godt internt i prosjektgruppen og med samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet. Du må kunne inspirere og være god på relasjonsbygging.

Vi kan tilby:

Vi har en rekke krevende og betydningsfulle oppdrag og er nå på jakt etter en som har lyst til å bryne seg på et meget komplekst prestisjeprosjekt. Du vil jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljø på feltet, preget av stolthet og entusiasme. OEC Consulting har en spennende kombinasjon av unge, dynamiske og svært erfarne medarbeidere. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter og gode økonomiske betingelser.

For ytterligere informasjon, se www.oec.no, eller kontakt vår rekrutteringspartner Terje Lund på telefon 926 19 510. Søknad og CV sendes via link på denne side . Vi kaller inn til intervju forløpende.

Kontaktperson (er)

Terje Lund

926 19 510

tlu@rettbemanning.no

Mette Kanter

952 59 129

mk@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: