Multiconsult søker prosjektledere og prosjektmedarbeidere innen sjøbasert havbruk - Tromsø

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult region Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer på Svalbard, Kirkenes, Vadsø, Alta, Sortland, Narvik og Bodø. Vi er i dag totalt 140 medarbeidere, hvorav 100 i Tromsø. Våre fagområder spenner fra konsekvensutredninger, planarbeid og arkitektur til geoteknikk og grunnundersøkelser, konstruksjoner, tekniske anlegg, utomhusanlegg og marin teknologi. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert ved vårt kontor i Tromsø .

Avdeling for Marin Teknologi tilbyr tjenester til havbruksnæringen, inkludert sjøbasert virksomhet. Avdelingen har det faglige ansvaret for alle akkrediterte tjenester innenfor lokalitetsundersøkelser, slik som fortøyningsanalyser, inspeksjon og utstedelse av anleggssertifikat for flytende akvakulturanlegg. Aktivitetene inkluderer feltarbeid i form av prøvetaking og kartlegging av fysisk miljø, analyser og prosessering av data, numerisk modellering, samt analyser og design av faste og flytende anlegg.

FirmaMulticonsult
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist25.04.2014

På grunn av stor oppdragsmengde og høy aktivitet søker vi prosjektledere og prosjektmedarbeidere innenfor sjøbasert havbruk.

Som medarbeider hos oss vil du bli en del av et spennende miljø med både bredde- og spisskompetanse innen marin og arktisk teknologi. Avdelingen har medarbeidere med stor bredde i kompetanse og erfaring. Vi har en variert kundebase med oppdrag for oljeselskaper, havbruks-/oppdrettsselskaper og andre utbyggere av infrastruktur i kystsonen og til havs.

Vi søker nå etter personer som skal delta i og videreutvikle våre aktiviteter rettet mot havbruksnæringen. Avhengig av faglig profil vil arbeidsoppgavene spenne fra beskrivelse av fysisk miljø/lokalitetsundersøkelser (bølger, strøm, vind), inspeksjon av anlegg og anleggssertifisering, til deltagelse i utvikling av teknologiske produkter som næringen etterspør. Det vil være gode muligheter for å kunne videreutvikle teoretiske kunnskaper og få operativ erfaring fra havbruksnæringen. Stillingene vil være preget av varierte oppgaver, og de riktige kandidater vil kunne påregne ansvar for egne prosjekter.

Kvalifikasjoner:

Vi søker kompetanse i form av tekniker/ingeniør med praktisk erfaring, eller sivilingeniør/master innen relevante fagområder. Erfaring fra virksomhet relatert til havbruksnæringen er ønskelig, men ikke et absolutt krav. Lang erfaring fra havbruksnæringen vil kunne kompensere for manglende formell utdanning, og vil bli sterkt vektlagt.

Arbeidsspråket er norsk.

Personlige egenskaper:

  • Selvstendig, fleksibel og omgjengelig person med god skriftlig norsk fremstillingsevne
  • Engasjerende og motiverende overfor medarbeidere og kunder
  • Må trives med tekniske utfordringer
  • Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser

Multiconsult i Tromsø kan tilby

  • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser
  • Fem uker ferie - samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Firmahytter
  • Aktivt bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter
  • Nærhet til flott natur og turmuligheter

Synes du dette er noe for deg? Da ser vi frem til å motta en søknad fra deg.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder for Marint miljø og havbruk, Edmond Hansen, tlf 957 84 693.

Søk stillingen her



Vis flere stillinger: