Nasjonale turistveger søker erfarne plan– og prosessledere

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Vegdirektoratet
FylkeOppland
StedLillehammer
Søknadsfrist31.03.2014

Vil du være med å sette spor fra vår tid?

I 2023 skal Nasjonale turistveger stå fram som fullverdige turistveger med 250 rasteplasser og utsiktspunkter med nyskapende arkitektur og tankevekkende kunst. Alt fra små perler til store attraksjoner gror opp langs de 18 utvalgte strekningene fra Jæren i sør til Varanger i nord. Satsingen har allerede vakt stor interesse og begeistring. Vi har til nå gjennomført 130 tiltak og er om lag halvvegs i arbeidet.

I årene som kommer gjenstår det mye arbeid med å planlegge å bygge spennende stoppesteder. Samtidig krever drift og vedlikehold av turistveganleggene stadig større opp­merk­somhet. Lokale aktører skal stimuleres til å ta turistvegene i bruk for å gi turistene service og opplevelser med god kvalitet.

For å løse oppgavene må vi styrke og fornye vårt arbeidsteam. Vi søker derfor etter 1-2 plan- og prosessledere til å lede allsidige samarbeids- og planprosesser. Arbeidet innebærer utstrakt kontakt og samarbeid med mange fag og miljøer, i vegvesenet, hos arkitekter og andre konsulenter, i kommuner og fylkeskommuner, hos næringsaktører og reiselivsorganisasjoner. Vi stiller med spennende og utfordrende oppgaver og kollegaer med solid erfaring. Stillingene er faste.

Oppdraget ledes av Turistvegseksjonen med kontor på Lillehammer. De fleste strekningene er lokalisert på Vestlandet og i Nord-Norge og det må derfor påregnes en del reisevirksomhet.

Mer om turistvegsatsingen på internettadressene www.nasjonalturistveg.no og www.vegvesen.no\nasjonaleturistveger.

Kvalifikasjonskrav: Du må ha utdanning fra universitet eller høgskole på masternivå, fortrinnsvis som arkitekt/sivilingeniør eller tilsvarende planfaglig kompetanse. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Vi legger vekt på:

  • Evne til effektiv kommunikasjon og konstruktivt samarbeid
  • Påvirkningsevne og nettverksbygging
  • Gjennomføringsevne og organisasjonsforståelse

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale i henhold til etatens lønnspolitikk
  • Spennende arbeidsoppgaver i en etat i stadig utvikling
  • Gode utviklingsmuligheter i en stor, landsdekkende organisasjon med internasjonalt engasjement
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Medlemskap i en av de beste pensjonsordningene i Norge
  • Mulighet for gunstig boliglån og gode forsikringsordninger

Kontaktpersoner: Seksjonsleder Jan Andresen, tlf. 61 27 11 22/mob. 913 87 374 eller Grete Kongshaug, tlf. 61 27 14 48/mob. 480 27 366.

Statens vegvesen jobber for likestilling, og vi vil at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål for oss å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Vi oppfordrer kvinner og personer med innvandrerbakgrunn til å søke stillingen.

Vegdirektoratet er en IA-virksomhet. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk stillingen på www.vegvesen.no/jobb - ledige stillinger i Vegdirektoratet innen 31. mars 2014 eller gå videre til ”send søknad/ søk her på denne siden

Vis flere stillinger: