Daglig Leder Maskin

Bulder AS skal være det nye kraftsenteret for salg av maskiner, utstyr og servicetjenester til anleggsbransjen. Selskapet er resultatet av en sammenslåing av Mesta Verksted AS, Motorsalg AS og Øverum Slitedeler AS. Konsernet Bulder består av selskapene Bulder Verksted AS, Bulder Maskin AS og Bulder Utstyr AS. Hver for oss har vi lange tradisjoner, stor kompetanse og lojale kunder på nasjonalt og lokalt nivå. Sammen kan vi nå tilby en unik totalløsning som kundene våre uttrykkelig ønsker velkommen.

Bulder Maskin har over 50 års erfaring med anleggsmaskiner. Hos oss møter du ledende ekspertise og stor produktkunnskap. Vi tilbyr maskiner fra kjente og seriøse produsenter som Kato, Terex, Atlas og Menzi Muck. Dette er maskiner som er solide, driftssikre og konstruert for et nordisk klima.

I vårt sortiment finner du et stort utvalg av belte- maskiner, hjulmaskiner, hjullastere, klatregravemaskiner og spesial maskiner.

FirmaMercuri Urval for Bulder Maskin
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.03.2014

Daglig leder for et ambisiøst selskap med store markedsmuligheter

Som Daglig leder i Bulder Maskin har du et overordnet ansvar for en landsdekkende og kunnskapsrik salgs- og drifts organisasjon med 14 ansatte. I tillegg til budsjett- og resultatansvar for kr 80 mill, vil du få ansvar for å styrke den kommersielle forståelsen i vår organisasjon. Gjennom tett oppfølging av kunder, leverandører og ansatte skal du oppmuntre til kontinuerlig forbedring. Stillingen rapporterer til styreleder Ingrid Tjøsvold.

Vi søker deg som har salgs- og ledererfaring fra B2B-selskap med god økonomisk og teknisk forståelse. Gjennom en coachende tilnærming bygger du gode relasjoner og stiller tydelige krav. Du jobber strukturert og er ikke redd for å ta i et tak. Du bør ha interesse for- og erfaring fra salg til bedriftsmarkedet. Videre bør du ha kunnskaper om maskiner enten gjennom utdannelse, arbeidserfaring eller på annen måte. Kjennskap til bygg- og anleggsbransjen vil være en fordel.

Bulder Maskin er et ambisiøst selskap som ser store markedsmuligheter de kommende årene. Vi ønsker kandidater som ser muligheter og er i stand til å forfølge dem!

Bulder skal kjennes på høy kompetanse, initiativ og en sterkt kundeorientert holdning. Vi skal fremstå som en profesjonell, strukturert og tillitsvekkende samarbeidspartner. Søkere til stillingen må både kunne identifisere seg med, og være i stand til å kommunisere våre verdier.

Arbeidssted: Bergen (Vestlandet).

Gode lønns- og pensjonsbetingelser til den rette kandidaten.

For mer informasjon kontakt Mercuri Urval ved Hege Rødland, tlf. 975 59 053 eller Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest innen 30.03.14. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: