Senior Prosjektleder/Rådgiver Helsebygg Elektro

Norconsult AS er med sine 2700 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og mer enn 70 andre kontorer i Norge og i utlandet.

Norconsult har et av Norges største tverrfaglige miljøer innen Helsebygg og Healthcare Engineering. Vi har mange prestisjefylte og utfordrende prosjekter i vår portefølje. Vår seksjon Helsebygg Elektro arbeider i et tverrfaglig miljø og utfører prosjektering og spesialrådgivning i forbindelse med tele- og elektrotekniske installasjoner for sykehus, sykehjem, sengebygg, psykiatriske senter, isolater, laboratorier, tekniske støttesystemer som energi- og IKT-sentraler, osv. Vi gjennomfører også risikoanalyser for sikker strømforsyning til medisinske områder og andre viktige installasjoner.

Norconsult skal være en av de mest foretrukne aktørene innen markedsområde Sykehus og Helsebygg. Du vil ha rollen som prosjekt-/oppdragsledere for tverrfaglige Helsebygg-prosjekter som inkluderer innovativ tidligfase og samarbeid med kompetente kunder og nettverk, og som fagperson for prosjekter.

FirmaTennebø & Partners for Norconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Norconsult er i sterk vekst og søker nå en erfaren sivilingeniør/ingeniør innen fagområde elektro, med erfaring innen sykehus og helsebygg.

Vi søker en erfaren prosjektleder med evne til å drive hele prosjektet/flere prosjekter, være primusmotor og første kontakt mot kundene og fagansvar mot disiplin. Kan se muligheter og ønske om å skape verdier og lønnsomhet for oppdragsgiver og Norconsult.

Vi ønsker du har universitets - eller høyskoleutdannelse, god og dokumentert fagkompetanse. Er faglig abisiøs med analytiske evner, løsningsorientert og med personlig drive. Har erfaring fra prosjektstyring, prosjektoppfølging internt også ut mot kunder, rådgiving og erfaring med større utbyggingsprosjekter.

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Faglig og utviklende arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

Stillingen vil være utviklende og utfordrende for den rette person. Innenfor fagområdet er det i dag utstrakt faglig samarbeid på tvers av kontorene. Norconsult har både regionale og landsdekkende faglige nettverk som du vil bli en del av.

Vi dekker posjektet nasjonalt, og rollen kan innebære og rollen kan innebære nien reisedager, dog ikke mer enn ca 14 dager.

Kontoret er plassert fire minutter fra Sandvika tog- og buss-stasjon, med eksempelvis kun 17 minutters togtur fra Oslo eller Drammen st.

Virker dette spennende og har du evnt. noen spørsmål er det bare å ringe Tennebø & Partners og rådgiver Nina Steen på mobil: 90025035.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: