Vegplanleggere - Steinkjer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist30.03.2014

Utlysningsnr. 4-022-14:

Som medarbeider hos oss blir du en del av et sterkt, tverrfaglig planleggingsmiljø. Vi legger stor vekt på etter- og videreutdanning gjennom interne og eksterne opplæringstiltak. Arbeidssted er Steinkjer.

I Plan- og prosjekteringsseksjonen vil du få muligheten til å jobbe med spennende oppgaver, alt fra større vegprosjekter til tiltak for gående og syklende. Vi planlegger nå på flere strekninger på E6 i hele Nord-Trøndelag, fra utredning av standard, via kommunedelplaner med konsekvensutredninger til reguleringsplaner og byggeplaner. Det pågår også planlegging av store og små vegprosjekter på fylkesveg, inklusiv tiltak for gående og syklende.

Hva skal du jobbe med?

- Vegplanlegging på alle plannivå, fra kommunedelplan til prosjektering

- Være fagansvarlig i planprosjekt og utbyggingsprosjekt

- Prosjektering og planlegging ved hjelp av NovaPoint/AutoCad

- Mulighet for å delta i oppfølging av anlegg

Hvem er du?

Det kreves minimum treårig bachelorutdanning innen utdanningsretninger som samferdsel, bygg og anlegg fra universitet eller høyskole, med fagkombinasjoner innen vegplanlegging og vegbygging. Det vil være fordel om du har arbeidserfaring fra noen av disse arbeidsområdene: veg- og gateplanlegging, trafikksikkerhetstiltak, gang- og sykkelvegplanlegging, skiltplaner, drens- og overvannsplaner og arealplanlegging. Det vil også være en stor fordel at du har erfaring med bruk av Autocad og Novapoint. Vi oppfordrer likevel nyutdannede til å søke.

Fordi du kommer til å jobbe tett med andre, vil personlig egnethet bli vektlagt. Du bør:

• Ha gode samarbeidsevner

• Like å jobbe i tverrfaglige team

• Være interessert i fagområdet

• Kunne formulere deg muntlig og skriftlig på norsk

Det er ønskelig med førerkort klasse B.

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Har du spørsmål?

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til seksjonsleder for plan- og prosjekteringsseksjonen Anne Karin Skjeflo.

Statens vegvesen tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk via link på denne side

Kontaktpersoner:

Anne Karin Skjeflo

tlf: +47 74 12 25 56

mob: +47 416 14 751

Vis flere stillinger: