Medarbeider prosjektering bruer - Steinkjer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist30.03.2014

Utlysningsnr. 4-017-14

Ved bru- og ferjekaiseksjonen i Statens vegvesen Region midt er det ledig stilling som medarbeider prosjektering bruer. Seksjonen utfører prosjektering, forvaltning, drift og vedlikehold av bruer og ferjekaier i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal. I tillegg har seksjonen kompetanseansvaret for prosjektering av stålbruer og ferjekaier for hele landet. Seksjonen består av 30 medarbeidere og har et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling. De ansatte er fordelt på kontorsteder i Steinkjer, Trondheim, Molde og Ålesund. Kontorsted for denne stillingen er Steinkjer.

Hva skal du jobbe med?

Du vil arbeide med planlegging av bruer til kommunedelplaner og reguleringsplaner, prosjektering av bruer og klassifisering av bruer. I tillegg vil du også arbeide med bruinspeksjoner og prosjektering av vedlikeholdsarbeider. Du vil inngå i seksjonenes sterke fagmiljø og bruke gjeldende standarder for sikkerhet og levetid for konstruksjonene. Arbeidet vil foregå i nært samarbeid med erfarne kolleger, og du vil også ha kontakt med oppdragsgivere og andre fagområder. Det må påregnes noe reising innen regionen. Adgang til deler av bruene skjer via stiger eller ved bruk av tilkomstteknikk.

Hvem er du?

Det kreves minimum treårig ingeniørutdanning med konstruksjonsteknikk, bygg- eller anleggsfag som studieretning. Videre er det ønskelig med relevant erfaring innen prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner. Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt. Vi vil ha medarbeidere som er gode til å samarbeide og som kan arbeide selvstendig og effektivt. Fordi du må tolke og forstå kontrakter, håndbøker og regelverk skrevet på norsk, er det en forutsetning at du har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det kreves førerkort klasse B.

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Har du spørsmål?

Statens vegvesen tilstreber likestilling. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Spørsmål om stillingen kan rettes til seksjonsleder Jørn Arve Hasselø.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk via link på denne siden

Kontaktpersoner:

Jørn Arve Hasselø

tlf: +47 71274153

mob: +47 91893533

Vis flere stillinger: