Kontrollingeniører - Leknes

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeNordland
StedLeknes
Søknadsfrist30.03.2014

Region nord, avdeling Midtre Hålogaland er det ledig 2 stillinger som kontrollingeniør. Stillingene er tilknyttet vegseksjonen og kontorsted vil være Leknes. Vegseksjonen i avdeling Midtre Hålogaland har som hovedoppgave å gjennomføre flerårige driftskontrakter samt mindre investeringsprosjekter. Seksjonen har for tiden 30 medarbeidere fordelt på kontorsteder i Harstad, Narvik, Sortland og Leknes.

Stillingens hovedarbeidsoppgave:

  • Oppfølging/kontroll av driftskontrakt og mindre investeringskontrakter, hovedsakelig ute på veg
  • Deltakelse i utarbeidelse av konkurransegrunnlag
  • Oppfølging av økonomi, kvalitet, fremdrift og HMS
  • Deltakelse på byggemøter

Kvalifikasjonskrav: For stillingene kreves utdanning fra minimum 3-årig høyskole eller annen relevant utdanning. For kandidater med omfattende og relevant erfaring fra aktuelle fagområder, kan kravet til utdanning fravikes. Stillingen krever førerkort Klasse B.

Som ansatt i Statens vegvesen får du en viktig rolle innenfor et prioritert arbeidsområde i en stor og spennende kompetanseorganisasjon med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har trygge og stabile arbeidsrammer, og gode muligheter for faglig utvikling. Det gis lønn i henhold til etatens lønnspolitikk, og gunstig pensjons- og forsikringsordning i Statens pensjonskasse, som også tilbyr gunstig boliglån. Stillingen har en prøvetid på 6 måneder. Du må påregne en del reiseaktivitet.

Vi er et team med god takhøyde og mye humor kombinert med profesjonalitet overfor kollegaer, andre faggrupper, entreprenører og kunder. Vi søker deg som ser verdien i å skape gode samarbeidsforhold gjennom god kommunikasjon og har evnen til å ta initiativ og selvstendige avgjørelser. Det vil være en fordel at du har erfaring med IT og skriver greit og forståelig norsk.

Flere opplysninger om stillingen kan fås hos seksjonsleder Kristoffer Angell, tlf 907 20995 eller e-post: kristoffer.angell@vegvesen.no

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn og nyutdannede oppfordres til å søke stillingene.

Vi benytter et internettbasert søknadssystem og ber derfor kandidater om å registrere søknad m/CV elektronisk via link på denne siden . Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om en søker kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Vis flere stillinger: