Junioringeniør

FirmaMesta
FylkeNord-Trøndelag
StedKolvereid
Søknadsfrist22.04.2014

Er du klar til å legge skolebøkene på hyllen og starte karrieren i en av ladets mest spennende selskap som er ledende innen drift og vedlikehold av vei?

Som Junioringeniør blir du en del av 1-årig program med hovedfokus på operativ ledelse og faglig fordypning. Fra dag 1 får du muligheten til å gå direkte inn i en operativ eller faglig lederrolle samtidig som du vil få oppfølging og støtte fra en leder med bred erfaring. Underveis får du mulighet til å utvikle deg personlig og faglig slik at du allerede etter ett år kan fylle en sentral posisjon i selskapet. Programmet er bygget opp slik at all aktivitet foregår ute i drifts-/anleggsmiljøet . Det vil være to samlinger underveis, en i starten av programmet, og i programmet sluttfase.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

ARBEIDSOPPGAVER

Arbeidsoppgavene vil være relatert til din utdannelse innen teknologiske fag, logistikk, økonomi eller ledelse. Hvis du viser engasjement og interesse kan du være med å forme din egen arbeidshverdag, og vil få økt ansvar med økt innsikt.

EGENSKAPER

Som Junioringeniør i Mesta er det viktig at du deler vårt verdisyn, er oppriktig engasjert i arbeidet samt ønsker å gjøre en god jobb. Du må være villig til å lære og å dele din kunnskap med andre. Dersom dette høres ut som deg og du i tillegg liker utfordringer, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

UTDANNING

For å kunne kvalifisere deg til Junioringeniør-programmet må du ha utdanning på Bachlernivå eller høyere. Har du utdanning fra teknisk fagskole er du og kvalifisert til å søke.

VI TILBYR

Du vil få en spennende start på karrieren i et program som er tilrettelagt for deg som kommer rett fra skolebenken

Fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser, og du vil tre inn i en selvstendig stilling etter endt program

Gode personal- og forsikringsordninger

Moderne mobiltelefon

Godt miljø

Søk jobben her

Kontaktperson

Gro Jurs Meusburger

HR rådgiver

Tlf. 918 46 683

gro.meusburger@mesta.no

Vis flere stillinger: