Willoch til EBAO-årsmøte

Utviklingen av Oslo-regionen er tema når tidligere statsminister Kåre Willoch innleder på Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg Oslo, Akershus og Østfold (EBAO) onsdag 19. mars.

Willoch, som lenge har vært engasjert i debatten om hvordan Oslo skal møte befolkningsveksten, vil dele sine refleksjoner om dette under tittelen "Hvorledes kan politikken bidra til at alle kan finne en trivelig bolig i hovedstadsregionen?".

- En spennende tittel på et innlegg vi gleder oss til. Det favner vidt, samtidig som det treffer kjernen i utfordringene vi står overfor, både myndighetene og næringen selv, sier styreleder i EBAO, Frode Antonsen.

Utviklingen av Oslofjord-regionen er blant regionforeningens viktigste saker, og har stått sentralt i arbeidet det siste året. På EBAOs årsmøte i fjor ble nåværende statsminister Erna Solberg utfordret på hvordan vi skal møte den sterke veksten.

- For vår næring er det viktig at myndighetene holder blikket godt festet på oppgaven med å utvikle Oslofjord-regionen. Vi ønsker å være en konstruktiv medspiller i dette arbeidet, sier Antonsen.