Junioringeniør

FirmaMesta
FylkeSør-Trøndelag
StedHeimdal
Søknadsfrist16.04.2014

Er du klar til å legge skolebøkene på hyllen og starte karrieren i en av ladets mest spennende selskap som er ledende innen drift og vedlikehold av vei?

Som Junioringeniør blir du en del av 1-årig program med hovedfokus på operativ ledelse og faglig fordypning. Fra dag 1 får du muligheten til å gå direkte inn i en operativ eller faglig lederrolle samtidig som du vil få oppfølging og støtte fra en leder med bred erfaring. Underveis får du mulighet til å utvikle deg personlig og faglig slik at du allerede etter ett år kan fylle en sentral posisjon i selskapet. Programmet er bygget opp slik at all aktivitet foregår ute i drifts-/anleggsmiljøet . Det vil være to samlinger underveis, en i starten av programmet, og i programmet sluttfase.

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

ARBEIDSOPPGAVER

  • Arbeidsoppgavene vil være relatert til din utdannelse innen teknologiske fag, logistikk, økonomi eller ledelse. Hvis du viser engasjement og interesse kan du være med ¨forme din egen arbeids hverdag, og vil få økt ansvar med økt innsikt.

EGENSKAPER

  • Som Junioringeniør i Mesta er det viktig at du deler vårt verdisyn, er oppriktig engasjert i arbeidet samt ønsker å gjøre en god jobb. Du må være villig til å lære og å dele din kunnskap med andre. Dersom dette høres ut som deg og du i tillegg liker utfordringer, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

UTDANNING

  • For å kunne kvalifisere deg til Junioringeniør-programmet må du ha utdanning på Bachlernivå eller høyere. Har du utdanning fra teknisk fagskole er du og kvalifisert til å søke.

VI TILBYR

  • Du vil få en spennende start på karrieren i et program som er tilrettelagt for deg som kommer rett fra skolebenken
  • Fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser, og du vil tre inn i en selvstendig stilling etter endt program
  • Gode personal- og forsikringsordninger
  • Moderne mobiltelefon
  • Godt miljø

Søk jobben her

Kontaktperson

Gro Jurs Meusburger

HR rådgiver

Tlf. 918 46 683

gro.meusburger@mesta.no


Vis flere stillinger: