Prosjektledere og anleggsledere til tunnel- og betongprosjekter

Bilfinger er et tysk konsern med over 67000 ansatte med virksomheter fordelt over 42 land. Konsernet har en omsetning på over 60 milliarder kroner. Bilfinger Construction er en del av Bilfinger konsernet og har hovedsete i Wiesbaden , Tyskland. Bilfinger Construction utgjør ca 20 % av Bilfinger konsern. Bilfinger Construction er delt inn i egne selskaper for tunnel, betong konstruksjoner, kraftlinjer, spennteknikk, stål, marine, offshore og fundamentering. Bilfinger Construction etablerte seg i Norge i 2012 med hovedkontor på Brynseng som et NUF (Norskregistrert utenlandsk foretak). Bilfinger har tidligere vært representert i Norge siden 2003. Bilfinger Construction Norge er i sterk vekst og satser på å bli en ledende aktør på bygging av større infrastrukturprosjekter i Norge.

FirmaBilfinger Construction
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker prosjektledere og anleggsledere til større tunnel- og betongprosjekter i Norge.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • God kjennskap til fagområdet
  • Relevant utdanning eller tilsvarende realkompetanse gjennom allsidig erfaring
  • Relevant erfaring fra større anleggsprosjekter
  • Systematisk og rasjonell arbeidsform
  • Evne til å jobbe i et internasjonalt team
  • Evne til å takle utfordrende situasjoner og finne gode løsninger
  • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Bilfinger tilbyr spennende oppgaver med de mest krevende og interessante anleggsprosjektene i Norge, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt unike utviklingsmuligheter i et internasjonalt og sterkt faglig miljø.

Søknadsfrist: Snarest

Kontakt: HR–ansvarlig Hanne Kreutz 0047 45 45 93 40 e-mail: hanne.kreutz@bilfinger.com eller daglig leder Audun Aaland 0047 90 15 45 49

Vis flere stillinger: