Multiconsult søker Seksjonsleder tilstand og bygningsfysikk - Stavanger

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom våre 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Vi opplever økende etterspørsel etter rådgivningstjenester og søker derfor etter seksjonsleder for tilstand og bygningsfysikk. Seksjonen er en del av avdeling Miljø- og spesialrådgivning. Avdelingen har i dag 29 ansatte som jobber innen 6 faggrupper. Vi har et faglig miljø med høy kompetanse og arbeider mye i flerfaglige oppdrag.

FirmaMulticonsult
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist01.04.2014

I stillingen som seksjonsleder ønsker vi en person med interesse og evner for å lede medarbeidere. Du vil ha personalansvar for seksjonen og være ansvarlig for at seksjonen og medarbeiderne oppnår definerte utviklingsmål, faglig kvalitet og økonomiske resultater. Som seksjonsleder for Tilstand og bygningsfysikk vil du være en sentral del av vårt team og vil delta i avdelingens ledergruppe og bidra i avdelingens markedsføring og tilbudsarbeid. Seksjonsleder rapporterer til avdelingsleder for Miljø- og spesialrådgivning.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen er en kombinert ledelses og faglig stilling, hvor det er forventning om at man håndterer både de administrative oppgave og samtidig jobber ca. 70% i oppdrag.

Utøve tilbuds- og oppdragsansvar, herunder ansvar for kvalitet, innen seksjonen

fordele og koordinere oppgaver til medarbeiderne i seksjonen

bidra til at avdelingen oppnår økonomiske resultater og annen måloppnåelse

delta i avdelingens markedsføring og tilbudsarbeid

holde oversikt over oppdragssituasjonen, belegg og ledig kapasitet både for seksjonen totalt og for enkeltpersoner

følge opp og rapportere HMS-forhold i gjennomføringen av oppdrag i seksjonen

Oppdrag innen bygningsfysikk, bygningsforvaltning, energibruk i bygninger, inneklima, tilstandsanalyser og/eller bestandighet, vedlikehold og reparasjon av betongkonstruksjoner

Kvalifikasjoner:

Høyere utdanning fra universitet, høyskole eller tilsvarende innen for bygningsforvaltning, energi og/eller bygningsfysikk

Faglig styrke innen de nevnte fag

Minimum 5 års erfaring fra tilsvarende arbeid, inkludert ledelse

Personlige egenskaper:

Fleksibel og omgjengelig person med god skriftlig fremstillingsevne

God til å kommunisere, engasjerende og motiverende overfor medarbeidere og kunder

Kreativ og faglig engasjert

Selvstendig og initiativrik

Resultat- og løsningsorientert

Må trives med tekniske utfordringer

Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med avdelingeder Torill Sande på tlf. 905 72 624 eller mail rekruttering.stavanger@multiconsult.no.

Søk jobben her

Vis flere stillinger: