- Forventer at samferdsel blir budsjettvinner

  Det er avgjørende for Frp å få et tydelig stempel på neste års statsbudsjett. Frp forventer at samferdsel og justis blir neste års budsjettvinnere.

Nestleder Per Sandberg sier til Dagsavisen at han også forventer at den omstridte rapporten fra Frps bærekraftsutvalg om norsk innvandrings- og integreringspolitikk, blir med til regjeringens budsjettkonferanse på Hurdalsjøen hotell.

– Vi har store forventninger til 2015-budsjettet, sier Frp-nestleder Per Sandberg til Dagsavisen.

En ny innvandringspolitikk er avgjørende også for å sikre romslige økonomiske rammer i fremtiden, mener Frp-nestlederen.

– Ærlig talt så mener jeg Høyre, Venstre og KrF må våkne. Det er ikke ansvarlig å fortsette dagens innvandringspolitikk. Det mangler heller ikke på dokumentasjon fra SSB, Brochmann-utvalget, og ikke minst Frps bærekraftsutvalg, sier Sandberg.

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde ønsker seg en omlegging av bilavgiftene, slik at det blir billigere å kjøpe nyere biler.

– Det er stor utålmodighet i partiet nå, spesielt etter at asylforhandlingene ikke gikk helt som vi håpet. Det må vises at vi sitter i regjering. Å kutte i bilavgifter eller fjerne NRK-lisensen vil være tiltak som folk vil merke, sier han.