Rørkjøp feirer 15 år med rekordmøte

Aldri har så mange medlemmer av Rørkjøp vært samlet som når kjeden feirer sine 15 første år denne uken.

Denne uken feirer Norges største rørleggerkjede sine 15 første år. Det som startet som en liten gruppe rørleggere på slutten av 90-tallet er i dag blitt en kjede med over 350 medlemsbedrifter over hele landet.

– Vi gleder oss til å feire både at vi er 15 år, men også at vi har befestet posisjonen som den største rørleggerkjeden, sier administrerende direktør Frank Olsen.

Han har med seg nærmere 500 personer på feiringen av jubileet. Kjedens formelle årsmøte blir også avholdt samtidig.

– Rørkjøp er en kjede som ser framover. Vi jobber med nye løsninger og forretningsideer som gjør at våre medlemmer er godt rustet til å møte de markedsutfordringene vår bransje opplever, sier han.Fredag åpner kjeden som den første egen nettbutikk for VVS-varer. Det unike med butikken er at kundene ikke bare kan handle VVS-materiell til gode priser, men også bestille utstyret montert av fagutdannede rørleggere samtidig.

– Butikken er et viktig grep for å kvalitetssikre at Norske forbrukere får tilgang til godkjente produkter og merkevarer, levert av fagfolk. Vi ønsker ikke å sitte og se på at andre bransjer og butikker bruker «våre» produkter som lokkevarer overfor forbrukerne, til det er vanntransport for viktig for oss alle, sier Olsen.