Salgskonsulent – Fremtidens hytter og hus

Isolaft AS utvikler, produserer og selger innovative og moderne laftekasser - selve råbygget til hytter og hus - uten tak, vinduer og dører. Vi leverer til lokale byggfirma, utbyggere, hus- og hytteleverandører over hele landet. Gjennom mer enn ti år har vi utviklet fremtidens laft, fra oppfinnerens unike idé, til automatisert, industriell produksjon. Isolaft AS er et selskap i Flakk Gruppen og produksjonen foregår i Eidsvika på Sunnmøre.

Mer om Isolaft på www.isolaft.no

FirmaMercuri Urval for Isolaft
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker en offensiv og forretningsorientert salgskonsulent som får ansvar for å bygge opp et kundegrunnlag på Østlandet. Isolaft® er et fullisolerende, stabilt og effektivt byggesystem tuftet på norske laftetradisjoner. Som salgskonsulent vil du få ansvar for å identifisere, bygge og utvikle kundeforhold innenfor hele østlandsregionen.

Dette er en nøkkelrolle hvor du vil få en selvstendig stilling i vår satsning, samtidig som du vil få jobbe nært med resten av vårt team. I tillegg til å ha gode samarbeidsegenskaper, er du en dyktig kommunikator som evner å formidle det komplekse på en enkel og effektiv måte. Gjennom din erfaring, lidenskap og kunnskap vil du levere gode salgsresultater både for Isolaft AS og forhandlerleddet.

For å lykkes i rollen må du være erfaren og trygg som selger, ha god innsikt i og erfaring med byggebransjen og en viss teknisk forståelse. Vi ser etter deg som har lyst til å være med og utvikle og bygge vårt forretningsområde i Norge, og som ønsker å arbeide med innovative og fremtidsrettede løsninger.

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et firma med et unikt produkt og med et stort potensiale. Kontorsted er Oslo, men hjemmekontor andre steder på Østlandet kan også være aktuelt.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ole Petter Bratteberg, tlf. 975 59 036 eller Rosalind Møyholm, tlf. 975 59 093. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 30. mars 2014. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. 

Søk jobben her


Vis flere stillinger: