En triumferende Peter Falk fra Falk Bygg (t.v.) som ble kårets til Årets Systemhusforhandler. Her sammen med kjedeleder Trond Lie og Tone Falk.Årets nykommer, markedsdirektør Birger Aspaas fra Varmbobygg, intervjues av toastmaster Truls Svendsen. Frank-Tore Hauan fra Systemhus til venstre.Espen Holm og John Sæten fra Byggma mottok prisen Årets leverandør av teknisk sjef Espen Savstad fra Systemhus (t.v.).Brødrene Ole og Even Tverberg fra Ing Taule mottok Ørneblikkprisen. Her flankerer de Knut Skjemstad fra Systemhus som delte ut prisen.Line Nordholm fra Bygg Team ble kåret til Årets selger. Her sammen med salgssjef Per Olav Børresen i Systemhus.

Falk Bygg fra Moss best i Systemhuskjeden

Det var Falk Bygg i Moss som stakk av med den gjeveste prisen, Årets forhandler, på Systemhuskongressen i Tromsø sist helg.

– Bedriften har vært medlem av kjeden i mange år. Her har man alltid vært opptatt av å levere kvalitet, og bedriften har derfor mange fornøyde kunder. Videre har bedriften alltid vært lojal mot kjedekonseptet. De ansatte er hardtarbeidende og engasjerte. Firmaet en flott representant for forhandlerne i kjeden, sa kjedesjef Trond Lie da han delte ut prisen til Peter Falk under øredøvende jubel.

Årets selger

Stor jubel var det også for Line Nordholm fra Bygg Team AS fra Elverum som ble kåret til Årets selger i boligkjeden. Hun har sammen med sin bror Robert gradvis tatt over familiebedriften.

– Line har lagt stein på stein og leverer gode salgsresultater hvert år. Salget spenner fra EAT til egenregi-prosjekter, og sammen med familien jobber hun også langsiktig med egne tomteområder, sa salgssjef i Systemhus, Per Olav Børresen, som delte ut prisen.

Han berømmet bedriften for å jobbe aktivt opp mot kjedekontoret og andre medlemsbedrifter. – De oppleves som et kreativt medlem som bidrar på de fleste arrangementene kjeden gjennomfører, avsluttet Børresen.

Årets nykommer

Kjedens «runner up»-bedrift er Varmbobygg fra Trondheim som ble hedret med prisen Årets nykommer.

Å lykkes i Systemhuskjeden måles på solgte enheter, varekjøp, bruk av kjedens systemer samt deltakelse på samlinger. Varmbobygg, som har vært medlem av kjeden i snart to år, har bidratt positivt på alle disse målestokkene.

– Her har vi en strukturert bedrift som vektlegger effektivitet og profesjonalitet i alle ledd. Her selges alt fra eneboliger til prosjekter både i egenregi og for kunder. De er lojale på varekjøp og tilfører både kjeden og vareleverandøren Byggeriet mye gjennom sine klare krav og mål, sa organisasjonsutvikler Frank-Tore Hauan i Systemhus da han delte ut prisen.

Ørneblikkprisen

Brødrene Ole og Even Tverberg, som utgjør tømrerlaget i firmaet Ing Taule AS fra Nordhordland, mottok den faglige Ørneblikkprisen.

– De står for lite eller ingen reklamasjoner, og tilbakemeldingene til kjeden går på fint utført arbeid. De representerer videre ryddige byggeplasser ved bruk av rent bygg-konseptet hvor støvsugeren benyttes ofte samt at det er ryddig rundt sagen og ellers, roste driftssjef Knut Skjemstad i Systemhus da han delte ut prisen.

– Vinnerne oppnår videre fornøyde byggherrer, de har høy arbeidsmoral og lojalitet til arbeidsgiver og er flinke til å se fremover og finne gode løsninger, fremholdt Skjemstad.

Byggma-seier

Det var hard konkurranse om å bli kåret til Årets leverandør til Systemhus-kjeden. Men flest stemmer fra forhandlerne tilfalt Byggma som i fjor også stakk av med seieren hos kjede-kollega Mesterhus.

Du kan lese mer om hva som skjer i Systemhuskjeden i Byggeindustrien nr. 5 som kommer ut 27. mars.