Byggeleder elektro (Trondheim)

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist23.03.2014

Utlysing nr. 4-011-14

Driftsseksjonen i Sør-Trøndelag har ansvar for drift og vedlikehold av riks- og fylkesveger i fylket. Seksjonen har 22 medarbeidere med kontorsted i Statens Hus i Trondheim, på Heimdal, Støren, Hitra og Åfjord.

Vi har nå ledig en nyopprettet stilling som byggeleder elektro. Byggeleder får blant annet ansvaret for å utarbeide og lyse anbud for elektroarbeider på tunellene, veglysene og alle signalanlegg i fylket. Videre må byggelederen kontrahere entreprenører og følge opp disse.

Kontorsted er Trondheim, men det må påregnes en del reisevirksomhet i fylket.

Arbeidsoppgaver

• Kontroll og oppfølging av entreprenørens planer

• Kontrollere og følge opp entreprenørens dokumentasjon på utført arbeid

• Gjennomføre stikkprøvekontroller av utført arbeid

• Kontroll og godkjenning av fakturaer

• Økonomisk planlegging og rapportering. Oppsett av budsjett

• Foreslå utbedringer og oppgraderinger av utstyr

• Vurdere forslag fra entreprenør på diverse tiltak til forbedringer

• Lage konkurransegrunnlag

• HMS-ansvar for egne kontrakter

• Planlegge og bestille arbeid på elektriske anlegg som ikke omfattes av kontrakt

• Overtakelse av nye anlegg

• Diverse saksbehandling

Kvalifikasjonskrav

Det kreves minimum treårig ingeniør-/bachelorutdanning fra høgskole eller universitet med relevante fagkombinasjoner. Utdanningskravet kan fravikes for søkere med teknisk fagskole og lang og relevant praksis. Det er nødvendig med førerkort klasse B. I tillegg bør du beherske elektroniske verktøy for oppfølging og rapportering. Personlig egnethet vil også bli vektlagt. Du må ha gode samarbeidsevner da du skal bidra til et godt arbeidsmiljø internt og eksternt mot entreprenørene. Du må kunne jobbe selvstendig, målrettet og strukturert. Du viser fleksibilitet i forhold til hvilke oppgaver du må utføre, og du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Lønn

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønna trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Ellers gjelder vanlige statlige tilsettingsvilkår som:

- gunstige arbeidstidsordninger

- gode pensjons- og forsikringsordninger

- gode muligheter for etter- og videreutdanning

Annet

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk via link på denne siden

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Arne Iversen, tlf: 95498041.

Vis flere stillinger: