Byggeleder vedlikehold bruer (Trondheim)

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist23.03.2014

Utlysningsnr. 4-008-14

Ved bru- og ferjekaiseksjonen i Statens vegvesen Region midt er det ledig stilling som byggeleder for forvaltning, drift og vedlikehold av bruer og ferjekaier. Seksjonen utfører prosjektering, forvaltning, drift og vedlikehold av bruer og ferjekaier i Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal. I tillegg har seksjonen kompetanseansvaret for prosjektering av stålbruer og ferjekaier for hele landet. Seksjonen består av 30 medarbeidere, og har et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling. De ansatte er fordelt på kontorsteder i Steinkjer, Trondheim, Molde og Ålesund. Kontorsted for denne stillingen er Trondheim.

Arbeidsoppgaver

Reparasjon og ombygging av bruer er kompliserte og utfordrende oppgaver. Du vil som byggeleder gjennomføre og lede større og mindre vedlikeholdstiltak. Det betyr at du både kan prosjektere selv, eller at du styrer konsulenter som prosjekterer reparasjonene.

Drift- og forvaltningsoppgavene du skal jobbe med, innebærer at du må dokumentere, iverksette og følge opp inspeksjonene av våre konstruksjoner. Adgang til deler av bruene skjer via stiger eller ved bruk av tilkomstteknikk. Det er avgjørende at konstruksjonene driftes i henhold til regelverk og avtaler. Arbeidet vil foregå i nært samarbeid med erfarne seksjonskolleger.

Kvalifikasjoner

Det kreves minimum treårig ingeniørutdanning med konstruksjonsteknikk, bygg- eller anleggsfag som studieretning. Videre er det ønskelig med relevant erfaring fra fagområder som byggeledelse, kontraktsoppfølging, inspeksjon og prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner. Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt. Vi vil ha medarbeidere som er gode til å samarbeide og som kan arbeide selvstendig og effektivt. Fordi du må tolke og forstå kontrakter, håndbøker og regelverk skrevet på norsk, er det en forutsetning at du har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det kreves førerkort klasse B.

Lønn

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet

Statens vegvesen har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning. Arbeidsplassen vil bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne. Dersom søker ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge. En del reisevirksomhet må påregnes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til seksjonsleder Jørn Arve Hasselø.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk jobben via link på denne siden

Kontaktpersoner:

Jørn Arve Hasselø

tlf: +47 71274153

mob: +47 91893533


Vis flere stillinger: