Jørgen Graabak og Håvard Klemetsen.

Gullguttene til Norgeshus

Denne uka tok to av OL-vinnerne i kombinert seg tid til et besøk hos sponsoren Norgeshus i Melhus. Her vanket det både gratulasjoner og kake.

Markedssjef Benn Asgeir Båtvik inviterte guttene for å fortelle om OL i Sotsji og suksessen denne sesongen. Båtvik ønsket dem velkommen og la ikke skjul på at han var veldig godt fornøyd med utbyttet så langt med sponsoratet.

- Vi skrev en avtale i november med håp om gode resultater, men dette finnes det aldri noen garanti for sa Båtvik.

Mentalt spill

Team Norgeshus med Graabak og Klemetsen tok innersvingen på det tyske stafettlaget på team-sprinten sist lørdag i Lahti i Finland, og de fortalte litt om hva den mentale biten betyr.

- Et renn handler også om psykologi, sa Graabak. Den tyske kombinertløperen fikk beskjed fra Graabak i pausen mellom sprint-rundene: «I’m strong today».

Hverandres forbilder

Klemetsen skrøt av lagkameraten Jørgen Graabak, og sa at han var svært imponert over hvordan Graabak taklet situasjonen under OL.

- Fra ikke å gå, til så å bli den eneste i olympiske leker med 100 prosent uttelling, med to gull! Dette står det utrolig stor respekt av. Han lager gull av gråstein, sa Klemetsen.

Graabak fortalte at han hadde lært mye av Håvard, og at han hadde vært den desidert viktigste.

- Jeg kom til Sotsji med en helt annen tilstedeværelse enn i Val di Fiemme, og det kan jeg takke Håvard for. Han er en fin fyr å være på tur med, sa Graabak.

Takker Norgeshus for støtten

Begge takket også Norgeshus for støtten.

- Vi er veldig takknemlige for at vi får lov til å samarbeide med dere, og håper at vi kan fortsette å bygge videre på dette også i årene som kommer. Vi ønsker å være tilstede både for ansatte og på tilstelninger i Norgeshus regi.

- Norgeshus, som er en av landets ledende boligbyggere, er stolte over å kunne sponse verdens beste utøvere, sa Båtvik.