Senior Prosjektleder

Infratek er et ledende nordisk konsern innen bygging, drifting og sikring av kritisk infrastruktur. Konsernet leverer et bredt spekter av tjenester innen strømforsyning, jernbanesystemer, fibernett, fjernvarme, belysning og tekniske høysikkerhetsløsninger. Infratek har 1700 ansatte i Norge, Sverige og Finland, og omsetning i 2013 på NOK 2,95 milliarder. Infratek er eiet av Triton Funds. Les mer på www.infratek.no.

FirmaMercuri Urval for Infratek
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Lederansvar – Bærekraftige nyvinninger – Høyspenning

Infratek har som en ansvarlig samfunnsaktør et stort fokus på innovasjon innen miljøvennlig infrastruktur. Vi har opparbeidet en sterk posisjon innen infrastruktur, og skal nå styrke vår prosjektavdeling med sentrale personer med høyspenningserfaring. Avdelingen er under kontinuerlig oppbygging og vi søker fagtunge personer som vil være med på å definere rammene for suksess innen konsernets høyspenningssatsning i Norge.

Senior Prosjektleder er en nøkkelperson i planlegging og gjennomføring av våre prosjekter i høyspenningsmarkedet. Du vil ha det overordnede ansvaret for prosjektene du leder, og være ansvarlig for ressursstyring og oppfølging av dine prosjektdeltakere. Din entreprenørånd og gode lederfilosofi er egenskaper vi verdsetter sammen med erfaring fra multidisipline prosjekter og håndtering av større tilbudsprosesser. Du takler høy spenning, både i faget og som en del av en organisasjon i utvikling, og motiveres av stort ansvar i arbeidshverdagen.

De vi søker har erfaring fra prosjekter innen energiforsyning eller annen relevant bransje, gjerne 132kV–420kV transformatorstasjoner. Du har utdanning innen elkraft, er engasjert og strukturert. Du trives med å være ute blant mennesker, legger stolthet i godt utført arbeid og kommuniserer svært godt skriftlig og muntlig.

Infratek tilbyr en sentral stilling med høyt tempo i prosjekter hvor du blir en del av et arbeidsmiljø med fokus på trivsel og sikkerhet. Du får gode muligheter for personlig og karrieremessig utvikling i et stabilt selskap med gode strukturer og rutiner. Arbeidssted er Oslo.

Mercuri Urval imøteser henvendelser i full fortrolighet som kan lede til en uformell samtale om stillingen. Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av Mercuri Urval ved Sigurd Beidel, telefon 975 59 020, eller Veronica Larsen, telefon 975 59 027. Søk på stillingen snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: