Prosjektleder bygg og anlegg

Skuteviken Personell AS er et heleid bergensk selskap med spesialkompetanse innen bemanning av faglært arbeidskraft, logistiske/administrative tjenester og ingeniører til bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr bemanningsløsninger for kortere og lengre perioder, samt rekrutterer kandidater til faste stillinger.

Vi er spesielt opptatt av god service med skreddersydde løsninger. Med tett oppfølging gjennom hele oppdraget, bidrar vi til å koble rett arbeidstaker mot rett arbeidsgiver for å finne de beste løsninger for begge parter. Vi tilbyr utfordrende og spennende oppdrag - og tett kontakt med deg som ansatt.

FirmaSkuteviken Personell
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist23.03.2014

For solid kunde søker vi erfaren prosjektleder.

Ansvarsområder og oppgaver

Hovedoppgaver er å lede prosjekter med overordnet ansvar for planlegging, kontrakter, økonomi og K/HMS, samt sikre at gjeldende lovverk til enhver tid blir etterlevd. Videre vil du ha ansvar for innkjøp, budsjett og rapportering på prosjektene ihht. interne retningslinjer. Som prosjektleder har du ansvar for å etablere en prosjektorganisasjon og definere ressursbehovet. Du vil være den styrende prosjektleder innad i linjen, ut mot kunde, leverandør og myndigheter.

Kvalifikasjoner

Du har 3-5 års høyere utdannelse, fortrinnsvis innenfor byggtekniske fag. Andre relevante fagområder er økonomi, jus og ledelse. Solid prosjektledererfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Det er forventet at du har erfaring fra større bygg, anlegg eller boligprosjekt. Videre må du beherske norsk som arbeidsspråk.

Personlige egenskaper

Du er en sosial person, som lykkes med å samarbeide og kommunisere godt med dine omgivelser.

Du er nysgjerrig på å utvikle deg som leder, har god økonomisk forståelse og er en kremmer. Du har drive og ambisjoner, er faglig dyktig og kan vise til god gjennomføringsevne. Du må trives i team og samtidig like selvstendighet.

Vi tilbyr:

Spennende utfordringer, konkurransedyktige betingelser, dyktige kollegaer og gode velferdsordninger.

Interessert?

Vi hører gjerne fra deg!

Enhver henvendelse blir håndtert konfidensielt.

Kontakt eller send CV med søknad til:

Skuteviken Personell as

Linda Thue Lydersen

Tlf: 940 28 605

E-post: linda@skpersonell.no

Vis flere stillinger: