Rågiver sikkerhet og beredskap

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist23.03.2014

Ved Byggherreseksjonen i Statens vegvesen Region midt er det en ledig stilling som rådgiver innen sikkerhet og beredskap. Stillingen innebærer et overordnet, koordinerende fagansvar for samfunnssikkerhet og beredskap i vår region, og vil slik berøre alle sider av virksomheten. Statens vegvesens virksomhet omfatter planlegging, bygging, drift og vedlikehold av veger, bruer, ferjesamband, tunneler og annen infrastruktur knyttet til vegnettet. Kontorsted for stillingen er Molde.

Utlysing nr. 4-014-14

Hva skal du jobbe med?

Du vil blant annet jobbe med:

  • Rådgivning innenfor fagområdet til regionens avdelinger
  • Deltakelse i plan- og prosjektarbeid
  • Risiko og sårbarhetsanalyser
  • Planlegging og gjennomføring av øvelser
  • Utarbeidelse / oppdatering av planverk
  • Bredt samarbeid med fylker, fylkeskommuner, nødetatene og andre offentlige etater
  • Deltakelse i håndtering av uønskede hendelser m.m.

Hvem er du?

For stillingen kreves utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år. Utdanning og erfaring innen samfunnssikkerhet og/eller beredskap er en forutsetning, og du liker å arbeide tverrfaglig i en stor organisasjon. I tillegg blir det vektlagt at du er samfunnsorientert og engasjert, har evne til helhetstenking, nytenking og utvikling og at du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. Reisevirksomhet må påregnes.

Stillingen forutsetter godkjent sikkerhetsklarering eller at slik kan gis.

Hva tilbyr vi?

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søknad med CV sendes elektronisk. Vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Ivar Horvli

Mobil

472 40 741


Vis flere stillinger: