Erfaren/senior rådgivende ingeniør VVS - Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg - Forsvarsbygg futura

Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør, og forsvarssektorens egen eiendomsekspert. Ingen kan mer enn oss om Forsvarets særskilte behov. Vi bygger og tar hånd om mange av landets mest særegne og krevende bygg, vi er hjem for menige og befal, og vi bidrar til trivsel på tusenvis av arbeidsplasser.

Forsvarsbygg futura er et forretningsområde i Forsvarsbygg med ca. 80 meget kompetente rådgivere innen beskyttelse og sikring, miljø, forskning- og utvikling samt juridiske tjenester.

Den beste arbeidsplassen er den som fungerer som en videreutdanning. Slik tenker vi, og det tror vi du gjør også. I Forsvarsbygg bruker vi mye ressurser på å utvikle våre medarbeidere og ledere. Det er nødvendig for å beholde de beste, og det er nødvendig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

FirmaForsvarsbygg
FylkeOslo
Søknadsfrist23.03.2014

Regjeringen etablerte i oktober 2012 Nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg, som skal være statens rådgiver for beskyttelse og sikring av eiendommer, bygg og anlegg (EBA) mot eksplosjonsulykker, terrorhandlinger, spionasje, sabotasje og annen kriminalitet. Kompetansesenteret er organisert som en egen enhet i Forsvarsbygg futura, og er et oppdragsfinansiert rådgivningsmiljø. Vårt strategiske mål er å være et naturlig førstevalg som samarbeidspartner og rådgiver knyttet til beskyttelse og sikring av all statlig EBA.

Kompetansesenteret jobber med risikoanalyser, sikkerhetsrådgivning, planlegging og prosjektering, samt forskning & utvikling innen våre spesialfelt.

Prosjekteringsavdelingen i kompetansesenteret er et tverrfaglig miljø, som idag består av fire arkitekter, tre bygningsingeniører, fire VVS- ingeniører og en DAK-operatør. Vi er nå i prosess for å ansette både en arkitekt , en til to bygningsingeniører og to elektroingeniører. I tillegg søker vi en erfaren VVS- ingeniør, da en av våre medarbeidere snart skal pensjonere seg.

Prosjekteringsavdelingen driver planlegging og prosjektering i alle faser, fra idé/ behov, via skisse/ forprosjekt til detaljering og oppfølging i byggefasen i forbindelse med prosjekter i hele landet. Vi har ansvarsrett for relevante fagområder med en spisskompetanse innen beskyttelse og sikring, samt forsvarsspesifikke anlegg (eksempelvis fjellanlegg, kommunikasjons/ radaranlegg, ammunisjonslager med mer). Vi samarbeider nært med andre fagmiljøer i Forsvarsbygg og i kompetansesenteret.

Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter vår kompetanse og ønsker derfor å styrke vårt fagmiljø med en erfaren VVS- ingeniør. Kandidater bør ha erfaringsbakgrunn som vil gi sentral godkjenning innen fagområdet samt erfaring fra rådgiverbransjen med prosjektering av ulike typer VVS- anlegg.

Forsvarsbygg har som målsetting at vårt arbeidsmiljø skal preges av tverrfaglighet, mangfold og likestilling. Vi ønsker derfor en virksomhet hvor ansattes alder, kjønn og etnisitet er balansert. Vi ønsker å knytte til oss nye medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen positivt gjennom sin personlige og faglige kompetanse.

Forsvarsbygg er underlagt Offentlighetslovens bestemmelser – jfr spesielt Offentlighetslovens § 25.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb.

Arbeidsoppgaver

Planlegging og prosjektering av små og store oppdrag innenfor VVS- faget med spesielle krav til beskyttelse og sikring samt forsvarsspesifikke anlegg. Noe prosjektering av generell EBA må også påregnes.

Varierte arbeidsoppgaver i alle planfaser, hovedsakelig med forprosjekter og detaljprosjektering av VVS-anlegg og oppfølging i utførelsesfasen.

Sikkerhetsrådgiver med et VVS- faglig perspektiv i prosjekter som har spesielle beskyttelses- og sikringsbehov.

Ansvarlig prosjekterende innenfor ditt fag

Prosjekteringsgruppeledelse kan være aktuelt.

Benytte ulike dataverktøyer, som eksempelvis MagiCad, revit mep, ISY G-prog og Calcus , Simien mm.

Bidra i forsknings- og utviklingsprosjekter.

Kvalifikasjoner

Erfaren ingeniør eller sivilingeniør innen VVS-faget.

Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Kandidaten må ha god vandel og kunne sikkerhetsklareres til strengt hemmelig

Utdanningsnivå

Høyskole/Universitet, Hovedfag / Mastergrad

Høyskole/universitet,Diplom / Bachelorgrad

Personlige egenskaper

Tar initiativ og ansvar

Gode samarbeidsevner og evner til å jobbe selvstendig

Strukturert arbeidsform

Gode kommunikasjonsegenskaper

Språk

Norsk

Vi tilbyr

Lønn som overingeniør/ senioringeniør (kode 1087/1181) iht Statens lønnsregulativ

Vi kan tilby gode muligheter for utvikling og spesialisering i et robust prosjekterings- og forskningsmiljø med landets fremste kompetanse på sikring

Sosialt og hyggelig arbeidsmiljø

Fleksibel arbeidstid

Medlemskap i Statens pensjonskasse

Gunstige boliglån i Statens pensjonskasse

Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Bedriftshelsetjeneste

Gode velferdsordninger

Kontorlokaler sentralt i Oslo

Andre opplysninger

Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Søk stilling

Kontaktinfo: Alf Morten Nøstvold - Leder prosjekteringsavdelingen - (+47) 98662640


Vis flere stillinger: