Sivilingeniør / ingeniør - VA-teknikk, Drammen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist07.04.2014

VA-miljøet på Drammenskontoret er tilknyttet VA-avdelingen ved hovedkontoret på Lysaker og forretningsområdet Infrastruktur Oslo.

Sweco har bred kompetanse og lang erfaring innen planlegging og prosjektering av VA-transportsystemer og innen VA-renseanlegg. Vi tilbyr rådgivningstjenester innen en rekke områder, og har erfaring med alt fra mindre, enkle anlegg til større og mer avanserte anlegg, herunder renseløsninger i spredt bebyggelse.

VA-avdelingen utarbeider overordnede VA - planer og - utredninger, modellerer VA-nett, samt vurderer vannkilde- og nedbørsfelt. Avdelingen bistår også med driftstjenester og etablering av gode systemer for internkontroll og kvalitetskontroll. I tillegg har avdelingen en rekke store og små byggelederoppdrag.

Nå trenger vi deg med på laget for å videreutvikle vårt kontor i Drammen.

Arbeidsoppgaver:

• Varierte arbeidsoppgaver innenfor faget.

• Utarbeidelse av hovedplaner, utredninger.

• Detaljprosjektering av VA-transportsystemer.

• Prosjektledelse med økonomioppfølging.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Ingeniør eller sivilingeniør, VA-teknikk evt. annen utdanning med VA-fag.

• Erfaring fra VA-bransjen.

• Kjennskap til/erfaring med bruk av tegne- og planleggingsverktøy som Autocad og NovaPoint VA.

Vi søker primært etter medarbeidere med VA-bakgrunn, men ut i fra en plan om å utvikle kontoret til et flefaglig miljø, er det også interessant for oss hvis du har bakgrunn innenfor de andre fag i divisjonen. (Plan- og veifag).

Vi tilbyr:

• Motiverte og engasjerte kolleger

• Karriereprogram med gode utviklings muligheter

• Et bredt faglig nettverk i Norge og Europa

• Gode ferie- og personalordninger

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Noe du lurer på?

Søknadsfrist: 07.04.2014

Kontakt gruppeleder Siri-Kristin Rønnevik

Tlf.: 47088292

e-post: siri.kristin.ronnevik@sweco.no

eller

Regionleder Infrastruktur/avdelingsleder Espen Killingmo

Tlf.: 91838274

e-post: espen.killingmo@sweco.no 

Søk her

Vis flere stillinger: