Ingeniører/rådgivere - radon og inneklima

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning for Radonlab
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest/løpende

Vår oppdragsgiver, Radonlab, tilbyr pålitelige radonmålinger, undersøkelser, produkter og løsninger for beskyttelse mot radon og fukt. Blant disse finnes både sporfilm og elektroniske instrumenter for måling av stråling fra radon. De har mange års erfaring med utbedring av bygninger med forhøyede radonnivåer med et stort utvalg av velprøvde løsninger og produkter. Videre utvikler og tester de nye ideer for reduksjon av radonnivå innendørs. Det tilbys kurs og opplæring innen radon målinger og tiltak. Deres tjenester og produkter kan brukes av både profesjonelle og andre praktikere som ønsker selv å utføre kostnadseffektive målinger og tiltak mot radon. Firmaet er i sterk vekst med meget god økonomi. Det er lagt ekspansive planer med videre økning i antall ansatte. I denne omgang søker de

2 ingeniører/rådgivere innen radon og inneklima

Arbeidsplassen er sentralt i Oslo. Vi søker selvstendige og dynamiske personer med ingeniør-, evt. naturvitenskapelig utdannelse med relevant erfaring. Det er ønskelig med bakgrunn innen ett eller flere av følgende fagområder: bygg, bygningsfysikk, inneklima/miljø/energi, men også andre beslektede fagområder kan være interessante. Annen teknisk bakgrunn kan være interessant i kombinasjon med relevant erfaring. Erfaring og kunnskap innen radon, måleteknikk, stråling, ventilasjon, eller inneklima er en fordel.

Det er viktig at søkere innehar gode kommunikasjons- og skriftlige fremstillingsevner på norsk. Det legges vekt på evne til å jobbe praktisk, systematisk og selvstendig med rådgivning, inspeksjoner og feltarbeid i en til tider hektisk hverdag. Oppgavene innbefatter prosjektstyring og koordinering vedr. utførelse av bygg-tekniske arbeider. Stillingene innebærer også kundekontakt og salg av tjenester og produkter.

Viktigste oppgaver:

- Oppdrag i felten – målinger og inspeksjon i bygninger og byggetomter

- Analyse av måledata og skriving av rapporter

- Prosjektledelse og koordinering av utførelse av tiltak mot radon

- Kundekontakt og innsalg


For begge stillinger:

- Arbeidsplass sentralt beliggende i byggrelatert forskningsmiljø

- Konkurransedyktig lønn og pensjonsordning

- Opplæringsprogram og faglig støtte

- Utviklingsmuligheter innenfor relevante områder

Vi ønsker din søknad snarest mulig til etm@rettbemanning.no Har du spørsmål, ring partner Erik T. Merum i Rett Bemanning, tlf 41 678 670. Søknadene vil løpende bli behandlet.

Vis flere stillinger: