Vegplanleggere - Lillehammer eller Oslo

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeFlere fylker
StedLillehammer / Oslo
Søknadsfrist22.03.2014

Seksjon for Veg- og gateplanlegging har ansvar for planlegging av små og mellomstore utviklingstiltak på riks- og fylkesvegnettet i Region øst. Vi søker deg/dere som brenner for å være med å realisere utbygging av et godt veg- og gatenett tilrettelagt for alle trafikantgrupper. Vi jobber også med større og kompliserte utredninger knyttet til hovedvegnettet.

Vi søker deg som vil planlegge, utforme og prosjektere veger og gater. Oppgaven omfatter alle typer planleggingsprosjekter fra mulighetsstudier, forprosjekter, kommunedelplaner, tekniske detaljplaner, reguleringsplaner og byggeplaner. Det kan også være aktuelt å delta noe i byggefasen. Vi bruker de fleste NovaPoint modulene i vår planlegging og alle nye prosjekt planlegges nå i 3D.

Jobben utfører du i stor grad selvstendig, og du må også samarbeide med kollegaer i tverrfaglige prosjektgrupper. Er du i tillegg en som tar initiativ og bidrar positivt i arbeidsmiljøet er du den vi leter etter.

Kvalifikasjoner og ønsket bakgrunn:

  • Du må ha utdanning fra høgskole/universitet innen vegplanlegging/prosjektering/samferdsel/trafikk. Annen fagbakgrunn kan også komme i betraktning, da i kombinasjon med relevant erfaring.
  • Erfaring fra vegplanlegging, prosjektering, prosjekteringsledelse eller tilsvarende.
  • Erfaring i bruk av dataverktøy (NovaPoint, AutoCad, Office-produkter, 3D).

Kontorsted: Lillehammer/Oslo

Vi kan tilby:

Stillingene lønnes etter nærmere avtale i tråd med etatens lønnspolitikk. Det trekkes 2 prosent til Statens pensjonskasse. Ved tjenestereiser dekkes utgifter etter bestemmelsene i Statens reiseregulativ.

En god og mangfoldig arbeidsplass:

Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø der du alltid kan få faglig veiledning. Vi har en utpreget delekultur, der kollegaer gjør hverandre bedre.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Dessuten arbeider vi aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk via link på denne siden

Kontaktpersoner:

Elin Ødegård

tlf: +47 24058159

mob: +47 41661441

Liv Finborud

tlf: +47 61271377

mob: +47 97552672