Regionsjef Øst/Sør

Europrofil AS er kjent for å utvikle innovative produkter og løsninger for lettbyggteknikk, og våre vegg-, himlings- og fasadeløsninger bidrar effektivt til kundens verdiskapning. Produktene selges gjennom byggevarekjedene, og entreprenørene er vår sluttkunde. Produksjonen er lokalisert i Nora (Sverige) og i Langeskov (Danmark). Distribusjon i Norge skjer ut fra vårt sentrallager i Raufoss. Europrofil har 25 ansatte i Norge, hvorav ca 10 er tilknyttet salgs- og teknisk avdeling. Hovedkontoret ligger i Sykkylven (Ålesund).

FirmaEuroprofil AS
FylkeFlere fylker
StedBuskerud, Vestfold, Telemark, Aust/Vest Agder, Oslo/Akershus
SøknadsfristSnarest

Vi søker en resultatorientert, målrettet og motivert selger med teknisk bakgrunn. Vår nye regionssjef vil få salgsansvaret for alle våre produkter og byggesystemer i fylkene Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust- og Vest-Agder, i tillegg til noen kunder i Oslo/Akershus.

Vi ser på det som en fordel om du har byggeteknisk bakgrunn, gjerne fra praktisk arbeid på byggeplassen. Både tekniker, ingeniør, bygge-/prosjektleder og tømrer kan være relevant bakgrunn for denne stillingen.

Som regionssjef i Europrofil er du like mye rådgiver som selger. Vår produkter er «tekniske», og krever at vi er tett på både forhandlere og utførende.Vår tekniske avdeling gir god støtte på krevende prosjekter, og foretar dimensjonering, beregninger og gir også anbefalinger på relevante produkter og løsninger i det aktuelle prosjektet.

Du må ha gode samarbeidsevner, like å jobbe selvstendig, og ha egen «motor».

Søknad sendes pr e-post til adm. dir. Reidar Mjelde i løpet av april 2014.

Adresse: rm@europrofil.no

Spørsmål om stillingen kan rettes til produktsjef Bengt Børmarken, tlf 90 98 36 39 eller Reidar Mjelde, tlf 92 46 40 06.