Prosess- og produktleder, NCC Bolig AS

NCC AB er Nordens ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Selskapet er notert på Stockholm børs, har ca. 18.000 ansatte og omsatte for ca. 58 mrd i 2013. NCC i Norge er organisert gjennom forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. For mer informasjon om NCC - besøk www.ncc.no

NCC Bolig AS har sin kjernevirksomhet innen boligutvikling i Oslo/Akershus, i Bergensregionen, og i Stavangerregionen. Selskapet har 20 ansatte og ca. 200 boliger i produksjon. Selskapet har ca. 1900 byggerettigheter i dag, og spennende prosjekter for salg.

FirmaNCC Bolig
FylkeOslo
Søknadsfrist17.03.2014

PROSESS- OG PRODUKTLEDER

Dette er en nyopprettet, spennende og strategisk viktig rolle i NCC Bolig. Det pågår et intensivt arbeid i NCC med å styrke samhandling mellom entreprenører og byggherre som gir skalafordeler med lavere kostnader, større innkjøpsvolumer og forbedret kvalitet samtidig med et fokus på miljøvennlige løsninger. Boligkundene kan dra nytte av lavere energikostnader når slike løsninger utvikles allerede på tegnebordet.

Om rollen

Ditt ansvar vil være å eie, videreutvikle og vedlikeholde prosesser for boligbygging i Norge. Dette innebærer at du vil være en kompetanseressurs for prosjektledere og koordinere tett med øvrige forretningsenheter i Norge herunder NCC Construction og markeds- og salgsorganisasjonen. Du vil rapportere i rollen til Administrerende Direktør i NCC Bolig og kommer til å samarbeide tett med tilsvarende forretningsenheter i andre land for å bidra til kompetansedeling.

I rollen vil du også lede strategiske endringsinitiativ og sikre implementering av ledelsessystemet. NCC Bolig fokuserer på bærekraftige løsninger og du vil i din rolle følge opp og påse at overordnete planer blir implementert lokalt.

Arbeidssted vil være på NCC hovedkontor i Oslo i Østensjøveien 27, i nye moderne kontorlokaler. Det må påregnes en god del reiseaktivitet til regionale kontorer i forbindelse med prosjekter.

Vår kandidat

Du er genuint opptatt av prosessinnovasjon for å effektivisere og skape kontinuerlige forbedringer. Du liker å utfordre og tenke nytt. Du har fortrinnsvis teknisk utdannelse og ca. 5-7 års relevant arbeidserfaring og kan vise til byggeteknisk innsikt og kunnskap om plan og bygningsloven med tilhørende forskrifter og NS.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon kontakt gjerne Thomas Kirsebom i Navigio, +47 21 09 36 01. Vi ser frem til din søknad senest den 17. mars 2014 på www.navigio.no

Kontaktpersoner:

Thomas Kirsebom

Navigio Rekruttering & Ledelse

+47 21 09 36 01

thomas.kirsebom@navigio.no

Vis flere stillinger: