Frank Duvholt i Martinsen & Duvholt (t.v) og Kjetil Hansen i Veflen Entreprenør trives godt på messe i Las vegas.

- Vi gambler bort overskuddet

- Vi er for å gamble bort overskuddet i bedriften, spøker Frank Duvholt da Byggeindustrien treffer han på Conexpo-messen i Las Vegas.

Frank Duvholt i Martinsen & Duvholt AS er en av mange nordmenn som har tatt turen til Conexpo i Las Vegas denne uken.

Ikke overaskende treffer Byggeindustrien Duvholt på Volvo-standen. Entreprenørselskapet er som kjent en trofast Volvo kunde og ifølge Duvholt bruker de rundt 25-30 millioner i året på å fornye maskinparken.

- Det mest spennende nå er Volvos nye E-serie gravemaskiner. Den ser meget lovende ut, kommenterer Duvholt.

Vegard Gjerden i Gjerden Fjellsikring AS og Ove Dahl i GDA AS er klar for en lang messedag.

Frank Duvholt besøker Volvo-standen sammen med Kjetil Hansen i Veflen Entreprenør AS. Duvholt og Hansen er med i en gjeng på cirka 30 stykk som har reist til Conexpo sammen med Leica Geosystems.

Skal se på lifter

Byggeindustrien treffer også Vegard Gjerden i Gjerden Fjellsikring AS og Ove Dahl i GDA AS. Gjerden Fjellsikring er et av landets ledende selskaper innen fjellsikring og GDA AS er et maskinentreprenørfirma som har sin spesialkompetanse innen kabel og fiberprosjekter. Begge selskaper holder til i Lardal kommune i Vestfold.

Denne fornøyde gjengen kommer fra Aco Anlegg på Sunnmøre.

- Jeg kommer til å bruke mest tid på å se på lifter, sier Vegard Gjerden før han og Ove Dahl går sine første meter på det gigantiske messeområdet.

På Volvo-standen treffer vi også en glad gjeng fra Aco Anlegg. Maskinentreprenørselskapet, som driver i Sunnmørskommunene Ålesund, Sula, Giske, Haram og Vestnes, har tatt med seg hele 15 stykk til Las Vegas.

Gjenganger i Vegas

Daglig leder Ronny Steinsholt og Lars Kåre Eide i Steinsholt Entreprenør besøker Conexpo for tredje gang.

Steinsholt Entreprenør, som holder til i Steinsholt i Vestfold, begynner å bli fast inventar på Conexpo. Ifølge daglig leder Ronny Steinsholt og Lars Kåre Eide er det tredje gangen de besøker maskinmessen i Las Vegas. Denne gangen har entreprenørselskapet med seg seks ansatte til gamblingbyen.

- Vi synes dette er en messe som alltid byr på mange spennende nyheter både med tanke på maskiner og utstyr, sier Ronny Steinsholt, som stort sett kjøper sine maskiner hos Hitachi-importøren Nasta i Larvik.