Avdelingssjef Oslo VVS

Bravida kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Bravida er Skandinavias ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for bygg. I Norge har Bravida avdelinger på 25 steder og ca. 2000 ansatte.

Bravida tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til montasje og service.

FirmaProffice for Bravida Oslo VVS
FylkeOslo
Søknadsfrist14.03.2014

Oslo VVS er en av 6 avdelinger i Region Oslo med nesten 70 medarbeidere og en omsetning på ca. 80 millioner. Vi har klare ambisjoner om å vokse, og søker deg som ønsker å videreutvikle både avdelingen og deg selv i et utfordrende og spennende marked.

Som avdelingssjef har du totalansvaret for Oslo VVS og du vil ha 6 personer som rapporterer direkte til deg. Stillingen medfører relasjonsbygging, oppfølging og salg, både mot eksisterende kundemasse og ikke minst nye kunder. En viktig del av stillingen er å knytte til seg de rette prosjektene, skape gode prosjektteam og sørge for at prosjektene blir lønnsomme. Meget viktig er også serviceavtaler, både å pleie eksisterende og få på plass nye lønnsomme. Som avdelingssjef vil du ha en sentral rolle i å videreutvikle dagens medarbeidere og sørge for at nye medarbeidere raskt blir viktige ressurser i avdelingen. Gjennom ditt tydelige lederskap, din entusiasme og forretningsforståelse blir du en viktig frontfigur og bidragsyter på reisen mot å bli kundenes prefererte valg, og den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen.

Mer om deg:

Du har teknisk utdannelse på høyskolenivå, gjerne supplert med merkantil tilleggsutdannelse. I tillegg har du solid bransje- og ledererfaring, gjerne som VVS-ingeniør/Rørleggermester, med gode resultater å vise til. Du har jobbet med større prosjekter så vel som service og har opparbeidet gode kunderelasjoner og nettverk i bransjen. God økonomiforståelse er avgjørende. Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og du er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.

Personlige egenskaper vi verdsetter:

  • du er selvgående og evner å gjennomføre
  • du ser viktigheten av velfungerende team
  • du er opptatt av å skape gode resultater
  • du kommuniserer bra på alle nivåer
  • du er målbevisst og strukturert
  • du liker kundekontakt og salg

Vi tilbyr:

En spennende og utfordrende lederstilling med konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Hallgeir Bakken

Bedriftsrådgiver

Telefon

905 51 202


Vis flere stillinger: