SHA/KU koordinator, Lysaker

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen bygg- og konstruksjoner, energi, tekniske installasjoner, vann, plan og samferdsel, prosjektadministrasjon og tverrfaglig prosjektering. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist30.04.2014

Sweco ønsker å styrke avdelingen for prosjektledelse og prosjektadministrasjon (PA) på Lysaker. Vi ønsker å ansette dyktige nye kolleger med erfaring fra byggeledelse i BA-bransjen. Sweco har en betydelig satsning innenfor PA. De fleste byggeledere er organisert i egne PA-avdelinger sammen med våre prosjektledere og prosjekteringsledere. PA-fagmiljøet i Oslo-området er på ca. 40 personer. I tillegg har Sweco Norge AS PA-grupper i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Hamar, Gjøvik, Sarpsborg, Porsgrunn, Steinkjer, Narvik, Tromsø og Alta. PA-miljøet i Sweco Norge AS teller til sammen ca. 120 personer.

Arbeidsområder

SHA/KU koordinator for private og offentlige byggherrer i bygge- og anleggsbransjen. Vi arbeider med næringsbygg, offentlige bygg (skoler, sykehus, sykehjem, barnehager) boligutbygging, infrastruktur (VA-, veg og jernbane) samt industri.

Vi har som målsetning å tilby PA-team til våre kunder der det er mulig. Teamet består f.eks. av prosjektleder, prosjekteringsleder og medarbeidere innen prosjektstyring, prosjektadministrativ støtte, byggeledelse og SHA-koordinator i utførelsesfasen.

Din bakgrunn og kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør (MSc) /ingeniør (BSc) med mer enn 5 års erfaring fra BA-bransjen

Vi ser helst etter deg som allerede har erfaring som SHA/KU koordinator, og gjerne fra byggeledelse. Vi ønsker søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold.

Du ønsker å bli del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved moderne byggeleder med høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater. Evne til god kommunikasjon med kunder og medarbeidere er essensielt.

For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål. Du må også kunne levere god kvalitet under korte frister.

Muligheter

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil, som har definert "Sustainable engineering and design" som en bærebjelke i sine tjenester og måten å jobbe på. Nå håper vi å høre fra deg!

Primært kontorsted vil være Lysaker, men du vil også kunne ha arbeidssted hos våre kunder eller på prosjektkontor i Oslo/Akershus.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Halvor Tuv

Gruppeleder

+4797525506

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: