Ønsker du å jobbe med salg av innovative elektro løsninger ?

El-Bjørn AS er et selskap i bygg og elektrobransjen. Under varemerket "El-Bjørn" utvikler, produserer og markedsfører vi helhetsløsninger for strømdistribusjon, belysning og klimakontroll i midlertidige installasjoner. El-Bjørn er også ledende leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser. I tillegg til egne produkter representerer El-Bjørn ledende produsenter av annet provisorisk elektromateriell. Våre kunder er primært innenfor utleieselskaper, entreprenører, industri, skipsverft, e-verk, olje/offshore, elektroentreprenører, grossister og bryggeprodusenter. El-Bjørn AS har kontor, produksjon og lager på Rud i Bærum. Vårt svenske søsterselskap El-Bjørn AB har tilsvarende funksjoner i Anderstorp i Småland.

FirmaTennebø & Partners for El-Bjørn
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Ønsker du å jobbe med salg av kvalitets og innovative løsninger innenfor bygg- og elektrobransjen?

El-Bjørn ønsker å styrke organisasjonen med en aktiv og kundeorientert DISTRIKTSSJEF for distriktet Midt og Nord-Norge. Du skal drive oppsøkende salg rette mot nye og eksisterende kunder, samtidig skal du markedsføre og selge alle El-Bjørn's produkter. Videre skal du identifisere nye markedsmuligheter og prosjekter. Avtaleforhandling med større kunder/kjeder, samt ansvarlig for egne aktiviteter og markedsplaner. Vi ser for oss at du er relasjonsbyggeren som våre kunder ønsker å møte igjen!

Du bør være sosial, aktiv, utadvendt, relasjonsskaper og en engasjert "Kremmersjel". God til å forhandle, følge avtalte strategier og mål.

Vi ser for oss at du har kvalifikasjoner-/erfaring fra salg, helst fra elektro og/eller byggebransjen. Elektrobakgrunn som montør, saksbehandler, teknikker og-/eller ingeniør. Annen erfaring kan eventuelt kompensere for formell bakgrunn

El-Bjørn tilbyr:

Du får muligheten til å jobbe med kvalitetsprodukter og får en sentral rolle i et selskap i vekst. En arbeidsplass hvor det satses på medarbeidere faglige og sosialt, samt et godt arbeidsmiljø med kompetente kolleger. Dine arbeidsoppgaver er varierte og med stor påvirkning på egen arbeidssituasjon. Konkurransedyktige betingelser, firmabil, pensjonsordning og personalforsikringer.

Våre distriktssjefer arbeider ut fra hjemmekontor/mobilt kontor. Reisevirksomhet, kundebesøk planlegges og påvirkes av distriktssjefen selv. Du rapporterer til nasjonal salgssjef.

Ønsker du å bli en del av El-Bjørn sitt team, men har fortsatt noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte rådgiver Odd-Arne Krogstad mob. 90753484 hos Tennebø & Partners.

Søk stillingen her