Kontrollingeniør tunnel

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist20.03.2014

Statens vegvesen Region sør, prosjekt E18 Vestfold syd i Larvik har ledig fast stilling som kontrollingeniør tunnel for kontrakten EK1 E18 Bommestad Sky. Byggeperiode for denne entreprisekontrakten er våren 2013 til høsten 2017, med noe etterarbeid frem til sommeren 2018. Det er nylig inngått kontrakt med entreprenør. Kontorsted vil være ved Farriseidet i Larvik og arbeidsoppgavene vil i første rekke primært være knyttet til oppfølging av entreprenørens byggearbeider med tunnelene.

E18 Bommestad - Sky er det siste av de store firefelts E18-prosjektene i Vestfold. Prosjektet er foreløpig kostnadsberegnet til ca. 4,2 mrd. 2013-kroner og skal delfinansieres med bompenger. Prosjektet omfatter bygging av totalt ca. 7 km ny europaveg, samt noe sidevegnett.

Kontrakten EK1 innbefatter bygging av veg, konstruksjoner og tunneler samt tilrettelegging for elektroarbeider på E18. Den har to doble tunneler med totallengde på 4,1 km X 2. Tunnelene har betongelementer som vann og frostsikring, vegoppbygging, vann og avløpsanlegg og pumpestasjon. Bygging av Farrisbrua på 600 m inngår i en egen entreprise som nettopp har startet bygging. Det vil pågå byggearbeider på sidevegnettet i ca. 2 år etter at trafikken er satt over på ny E18 Bommestad - Sky.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Kontroll og oppfølgning av byggearbeider tunnel på
  1. tekniske løsninger
  2. kvalitet
  3. fremdrift
  4. målebrev
  5. økonomi
  • Delta på arbeidsmøter
  • Byggeleders stedfortreder

Prosjektet har egne ingeniørgeologer for kartlegging av fjell som det skal samarbeides med. Det kan bli aktuelt med noe variasjon i arbeidstid, tilpasset entreprenørens skiftplaner.

Kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra høgskole eller universitet.
  • Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle arbeidsområdene kan kompensere for manglende utdanning
  • Vi søker etter ryddig, initiativrik, selvstendig person, gjerne med erfaring fra gjennomføring av byggeprosjekter.
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT ( www.nokut.no)

Statens vegvesen kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling med interessante og utfordrende oppgaver
  • Gode muligheter for etter- og videreutdanning
  • Gunstig pensjonsordning med 2% innskudd til Statens pensjonskasse
  • Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Gode velferdsordninger

Lønn i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Prosjektleder Jørn Rinde på telefon 95 21 96 83.

Medarbeiderne i Statens vegvesen skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Som en IA-virksomhet vil arbeidsforholdene bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: