Jan Helge Golmen (t.v.) og Geir Knudsen.

Ny økonomidirektør i Hjellnes Consult

Jan Helge Golmen (44) er ansatt som økonomidirektør i en nyopprettet stilling i Hjellnes Consult.

– Det er en naturlig satsing for oss som er et selskap i sterk vekst, sier administrerende direktør Geir Knudsen.

Golmen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har 15 års fartstid fra entreprenørbransjen. Han har jobbet i AS Backe, Leif Høegh & Co ASA og NCC. De siste fem årene har han vært økonomidirektør i NCC Construction og en del av ledergruppen i NCC.

– Vi har hatt en grundig prosess for å få tak i rett person, og det er veldig positivt at vi får en fra entreprenørsiden. Han kjenner problemstillingene vi jobber med til daglig, og det er definitivt en styrke for oss, fastslår Knudsen.

Organisasjon i vekst

Den nye økonomidirektøren får personalansvar for medarbeiderne i økonomi, IT og administrasjon, og han vil inngå i ledergruppen.

– Vi har blitt en såpass stor organisasjon at vi ønsker å samle økonomifunksjonen i én rolle og løfte den. Høy kompetanse og kapasitet er også viktig for å følge opp og profesjonalisere driften ytterligere ute i organisasjonen, utdyper Knudsen.

Korte beslutningsveier

Golmen har bred erfaring med økonomi, likeså med personalledelse. Han har gjennomført flere utviklingsprogram innen ledelse og strategi.

– Jeg ser frem til å jobbe med utvikling og endring hos Hjellnes Consult, det er områder jeg har jobbet mye med i løpet av min karriere, fastslår Golmen.

– I tillegg gleder jeg meg til å jobbe i et firma med kompetente ansatte og korte beslutningsveier. Jeg håper å kunne bidra med min erfaring fra større selskaper, samt min evne og vilje til gjennomføring, sier Golmen. Han tiltrer sin nye stilling 1. mars.

Rigget for framtiden

Styrkingen av økonomifunksjonen er en del av Hjellnes Consults langsiktige satsing for å bygge selskapet videre. Hjellnes Consult har hatt sterk vekst de siste årene.

– Vi tror på fortsatt vekst og skal utvikle oss og forbedre gode resultater ytterligere, fastslår Knudsen.