<p>Kastellodden i Mandal. Illustrasjon: Kastellodden<br></p><p></p>Kastellodden i Mandal. Illustrasjon: KastelloddenKastellodden i Mandal. Illustrasjon: KastelloddenKastellodden i Mandal. Illustrasjon: Kastellodden

Bygger i mettet marked i Mandal

I Agder-byen Mandal er det, ifølge Finansavisen, usolgte leiligheter til en kvart milliard. Likevel står nye leiligheter for ytterligere 750 millioner kroner på trappene.

Det skriver Finansavisen i sin papirutgave tirsdag denne uken. Ifølge avisen er 440 nye leiligheter under bygging eller planlagt i sørlandsbyen.

David Reme i BRG

David Reme i BRG Eiendom sier til Finansavisen at man har opplevd en ketchupeffekt i byen, etter brennhett boligmarked med skyhøy etterspørsel de siste årene.

BRG Eiendom står bak prosjektene Kastellodden og Mandal Brygge, som er under bygging, samt planlagte Malmø Utvikling, som vil omfatte 100 leiligheter hvis det realiseres.

– Vi har fått en ketchupeffekt, hvor det har kommet mange nye prosjekter samtidig. Slik blir det med flere aktører i samme bransje, hvor alle prøver seg, og spillteorien slår inn, sier han til Finansavisen.

Han uttaler overfor avisen at han likevel er fornøyd med Kastellodden og Mandal Brygge, hvor de har solgt 80 prosent av de til sammen 75 leilighetene.